folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gazcı Kardeşlere Ve Kocaman Başlara Saygılarımızla

Gazcı Kardeşlere Ve Kocaman Başlara Saygılarımızla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam o fotodakı olay ankarada oldu. Ankarada herşey normal giderken grubun biri üstünü aratmak istemedi. polisi araya alıp şekil a'dakı gbi yaptılar.

Cafede oturana vurmanın savunulacak bi tarafı yok. Ama resımınde savunulacak bi tarafı yok. Haa cefedeli adam polise karşılık verse haklı olabılırdın 

hocam yanlısmı yapmıs şimdi polis adam üstünü aratmak istemio polis napcak gözaltına alcak şüpheli durumdan karşı cıkıyosada jopu yicek bu kadar basit.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    yakintakip bunu yazdı:

Hocam o fotodakı olay ankarada oldu. Ankarada herşey normal giderken grubun biri üstünü aratmak istemedi. polisi araya alıp şekil a'dakı gbi yaptılar.

Cafede oturana vurmanın savunulacak bi tarafı yok. Ama resımınde savunulacak bi tarafı yok. Haa cefedeli adam polise karşılık verse haklı olabılırdın 

hocam yanlısmı yapmıs şimdi polis adam üstünü aratmak istemio polis napcak gözaltına alcak şüpheli durumdan karşı cıkıyosada jopu yicek bu kadar basit.

Ben ne dedim :)  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:

hocam o zaman denilen gibi sıradan pravakatördür yani..öbürünü görmüyorsak bunuda görmeyelim..bunun sonucunda da bişi çıkmaz yani..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    1 mayısın tüm dünyada işiçi ve emekcilerin bayramı olarak kutlanmasında bir sorun yok yanlız ülkemiz o kadar karısık o kadar karıstıtlmaya müsait ki bazı cevrelerin sırf belli olaylardan rant saglaması için yapılmıs bir çok seyde var bu oyunları cok görduk.Mesela polisin orantısız güç kulladıgını bu nedenle 1 mayısın kutlayan gercek işcilerein üzerinden rant saglamaya calısan gizli yılanlar her daim bu tip olayların arkasına saklanarak kendilerine pay biçmeye calısıyorlar bilerek ve istiyerek bazı yerlerde polsin güç kullanmasını tesvik ediyolar ne hikmetse kameralar her daim olayları ceker pozisyonda habar merkezleri bu göruntuler eşliginde atıcakları nutuklar her daim hazır durumda.Gercekten hiç bir art niyeti bulunmayan işciler bu tip olaylarda her zaman piyon durumundadır sizler daha kendinizi cok kandırısınız işçiler emekçiler haklarını arıyor diye.Hiç bir seyden habersiz olan bu işçilerin üzerinden kimler ne cıkarlar saglıyo ah işçiler bunları bir bilselerdi.O okuması yazması olmayan masum insanlar.Evet görduk gercektende aradılar haklarını böyle hak aranmaz böyle girişim baslatılmaz hala bu kirletilmiş geçmişi surdurmakteki ısrar niye ki.Üstünden yıllar geçmiş karalanmıs damgalanmıs bir gunun işçilere getirisi ne olucak burası Türkiye insalrın 1 mayısa bakıs acısı tamamen farklılastı bunu surdurmek gercek işcilerin emekcilerin haklarını ört pas etmektir daha etkili daha dogru farklı bir adla farklı bir yolla bu haklar elde edilmeye calısılsa daha basırılı olunmaz mı ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

ne 1 mayıs diye kendimi yırtıyorum nede 1 mayıs kötüdür diyorum. birileri birşeyler yapmak istiyor ve bu toplu insan grubu gördüğüm kadarı ile ellerinde makinalı tüfekler ile gezmiyorlar. ve polis tarafından ki bilhassa devlet büyükleri tarafından istekleri ters çevriliyor onlarda bir umut diyip birşeyler yapmaya çalışıyorlar. tamam 100 kişi içine sonradan girmiş 20 kişi yi göremez ve bu 20 kişi de olayı pisliğe dökmek için ortalığı yıkıp döküyorlar. ama bunlar 100 kişinin suçu değil.

arkadaşlar kim ne derse desin. ben de işciyim bende çalışıyorum herkez gibi. ama polis in yaptıkları çok yanlış polis dediğimiz çalışan grup TC vatandaşına daha mutlu daha huzur verici bir sokak bir yaşantı sağlaması gereken bir toplu çalışan grupdur. gösteriyi saptıranlara tepki vermesi yada diğer bir değişle dövmesi olumlu birşey. fakat yoldan geçeni dövmeye, yolda oturan bir kadına tekme atmaya, koskoca hastahanenin içine gaz bombosı atmaya, bir parti binası önünü savaş alanına döndürmeye, bir disk binasının önünü savaş alanına çevirme ve insan dışı bir şekilde binaların içlerine kapalı bir ortama bomba atmaya, elinde bebeği olan bir adama jop ile vurmaya ve daha saymak istemediğim benim insan olarak utandığım hareketleri yapmaya ne hakkı var ne de bu görevi. 

binlerce polis ülkenin güzel yerlerinden olası bir sapıtma için sadece toplandı. bir counter strike değil. üniforması olan herkez bizim düşmanımızdır haydi meydan diye birşey yok. ben bu hareketleri yapan kişileri sadece aklı dengeleri yerinde olmadan polislik denilen sıfatın ne olduğunu bilmeden yolda sokakta aç kalmamak için polis olma yönünde az olan beğinlerini az bir şekilde kullanarak polis olduklarını ve bunları bu şekilde bilmeden alan üstlerinde tamamen (afedersiniz) don lastiği misali mülakatlar ile aldıklarına inanıyorum. 

yemek yiğen bir adama neden tokat atılır soruyorum kendime ama cevap alamıyorum ben. 1 mayıslarda verilen mücadeleri doğuda verseler doğu sorunu kalmazdı bence. arkadaşlar 1 mayıs değil önemli olan sadece insalık. hiç bir insanın hiç bir insanı eziyet etmeye hakkı yok.

bu düşünceler benim. elbette babası annesi abisi kardeşi polis olan müritlerimiz var ben kimsenin yada hiç bir polise laf demedim ben sadece bugünler de bu hareketleri yapan polislerin kendi sorunları olduklarını düşünüyorum ve onları kınıyorum.  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek
    en onemlisi ekonomidir, eger isci gercek hakkini alsaydi bakin bakalip cikipda illakide taksimde kicini yirtiyormuydu veya kicina cop girmesine hevesleniyormu.... maas yeterli olsun kimse zil takipda oynamaz bugun bayram diye.. demokraside deliye her gun bayram.........

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Haklı yada haksızlar sen illede taksim olacak diye yasalara karşı direnirsen kafana gelecek coplara hazır olman lazım. Hak aranacak yerlerin adresleri belliydi. Ülke otoritesi ve polisin meydanları boş bırakmadığına dair güzel bir örnek oldu. Hükümeti sevmiyorum. Fakat öyle bir karar alınmışsa kimse yasadışı yollarla hak, çözüm aramaya kalkışarak diğer insanlara örnek olmasın. 1 mayıs'da taksimdeki polis engelinin aşılması devletin otoritesini ciddi bir şekilde sarsar polisin güvenirliliğini azaltırdı. Bu da yasadışı işler peşinde koşanları cesaretlendirici bir unsur olurdu.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    Haklı yada haksızlar sen illede taksim olacak diye yasalara karşı direnirsen kafana gelecek coplara hazır olman lazım. Hak aranacak yerlerin adresleri belliydi. Ülke otoritesi ve polisin meydanları boş bırakmadığına dair güzel bir örnek oldu. Hükümeti sevmiyorum. Fakat öyle bir karar alınmışsa kimse yasadışı yollarla hak, çözüm aramaya kalkışarak diğer insanlara örnek olmasın. 1 mayıs'da taksimdeki polis engelinin aşılması devletin otoritesini ciddi bir şekilde sarsar polisin güvenirliliğini azaltırdı. Bu da yasadışı işler peşinde koşanları cesaretlendirici bir unsur olurdu.
    bak bilader hak arama yerini anladıysan sunu söylim hakkını alacağın kişiden emir alarak hak alınmaz..yani hak werilmez alınır..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Yaşasın 1 Mayıs.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

adam sana izin vermiyorum diyor arkadaşım girmeyeceksin !!! Girersen job da ... girer sonra bağırmak ne fayda ?? devletten üstünmüsün ?? işçi işçiliğini bilecek esnaf esnaflığını ..

hep görüyoruz nevruz 1 işçi bayramı 2 ... pkk ve biçok terör yandaşları bunları kullanıyor kullanmakta .. ya sokmayacaksın içine bayrak açtımı yaracaksın kafasını gözünü yada zırlamayacaksın.. Taksim e izin verilip bir bomba patlasa nolur ? bizene der çıkar o sendikalar olan vali ye polis e hatta hükümete kadar gider...  bir atasözü vardır : vah para etmez !!

Serser1

aldın mı hakkını o zman ağlamayacaksın ... hak verilmez alınır diyorsan adam da hakkına sahip çıkar alamazsın tabi alanlar da var tv de gördük baya aldılar..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
Toplam Hit: 15731 Toplam Mesaj: 81