Gazete Çıkarmak
-
Müridler izmit taraflarındayım aklımda bir proje var gazete kağıdına kendi tasarladığım bir bir baskı yaptırmak istiyorum yani anlayacağınız kendi gazetemi yapmak istiyorum ama nasıl bir kaç sayfadan oluşacak ve tek gazete olacak
-
Bildiğim kadarıyla ilk izin almak gerekiyor muhakkak. Yaklaşık 3-4 sene önce benimde böyle bir niyetim vardı matbaacıya gittim renksiz en az 1000 adet ve fiyat 2000tl cekt caydım bende bilmek istersin dedim hocam.
-
hocam isimler de tutuyor konular da aynı hadi hayırlısı bakalım :) sağolasın bilgi için ama benim amacım başka
-
kaç sayfa ? kaç renk ? kagıdın ne olcak? ebatları ne olcak ? ona göre yarın sorduralım şirektte
-
hocam en fazla üç dört sayfa adeti bir tane özel oalcak yani süpriz yapacağım için kendi tasarımımı yapıp öyle hediye edeceğim
-
hocam ozamn sen a3 boyutunda yaptırıcaksın tasarımını pdf olarak kaydet git bi ozolitciye güzelce ortadan ikiye kırım yapsınlar 5 10 lira ver geç :) gazete bastırıcam demede :D
-
dedim dedim onlarda kurtarmaz dediler zaten ama benim istediğim sarı gazete kağıdına bastırmak beyaz a3 a2 kağıdı istemiyorum nostaljisi kaçıyor gibi geldi :D
-
ozamn 2.hamur saman kagıdına bastırıcaksın :) roman hikaye kagıtları varya ozaman a3 basarlar
-
o zaman öyle yapayım :)
-
bi sııntın olursa yaz :D
-
olmaz inş :)