Gazeteci Vedat Yenerer"İn Yazısı "" Ya Doğruysa ""
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------Burası Türkiye diyip kenardan sıvışmakta var bide karınca kararınca bu düzene bi dur demek var!
Kafamın almadığı o kadar tv kanallarımız var neden haberlerde bunlar konuşulmaz insanlara anlatılmaz?eğer konu sadece iktidarla alakalı ile iktidar karşıtı tv kanalları bunları bas bas duyursun.
insanın kanına dokunuyo arkadaş.
-----------------------------böyle bişe diyecektim bende. bana tercüman olduğun için teşekkürler :/
edit: imzanda güzelmiş :)
-
heza şuan türk medyasının büyük çoğunluğu yabancıların elindedir ve bu yayın gruplarının başında yer alan doblörler sadece maşa görevi görmektedirler. medyanın % 40ı doğan yayın grubu % 30 mehmetkaramehmetin elinde % 10 çalık yayın grubu % 10 doğuş % 5 fetullah gülen geriye kalanlarda ufak tefek yayın gruplarına ait ve bu bahsettiklerim arasında doğuş yayın grubu dışındakilerin tamamı bir parti veya şahısa bağlı olarak yayım yapıyorlar doğuşun kanalları ntv ve ntvspor gibi kanallardır.
gelelim işin diğer yüzüne 100 yıl önce abdulhamidin petrol haritası var geniş çaplı araştırmalar neticesinde doğunun bir şerbet (petrol mühendisleri yüksek kalitedeki petrola şerbet derler) denizi olduğuna karar verilir işte o haritaya göre
Diyarbakır, Mardin, Bismil, Hazro Çayı çevresi, Sinan, Batman Çayı çevresi, Dicle Bölgesi, Midyat, Bedran, Tulan, Siirt, Botan Çayı çevresi, Habur, Fındık, Cizre, Bitlis Çayı kıyısı ve Hakkari’de illeri büyük petrol rezervlerine sahiptirler sonucuna varılır.
kaldıki gözümüzün önünde diyarbakırda kaç defa yüksek kalitede petrol bulundu 3 gün sonra beton döküp kapattılar...
abdulhamidin petrol haritası

-
Ben biliyordum zaten petrol olduğunu ama rezervlerin bu kadar güçlü olduğunu bu yazıdan anladım. İsterse ordaki petrol değil altın olsun ve külçe külçe ortalıkta olsun yine bi bi tezek yapamayız. Ya arkadaşalr ben anlamıyorum bir ülke kendi medenlerini aramam için başka bir ülke yada ülkelerle anlaşma imzalar buna nasıl mantıklı yada geç mantığı buna aptalca bile olsa nasıl bi açıklama yapılır inanın kestiremiyorum.
Bunun dışında geç pertolü altını kockoca bor rezervimiz peşkeş çekildi, hemde inanın komik denecek bir paraya Tayyip saolsun, bilim adamlarımız öldürüldü kimseden çıt yok.
Yok hocalar yok bu ülke alışmış ezikliğe. Bu nasıl bi aşağılık kompleksidir anlamıyorum ben......
-
Söyleyecek birşey bulamıyorum. Yıllardır okuyorum bu tip yazıları. Bize müstehak. Hakediyoruz. Hakediyoruz ki böyle yönetiliyoruz. İnsanlar nasıl bu kadar kanı bozuk oluyor aklım almıyor. Ufacık bir ümidim bile yok geleceğimiz hakkında. Ne halktan ümitliyim ne de başımıza geleceklerin biraz daha iyi olmasından. Her geçen gün daha kötüleri gelecek başımıza, her doğan çocuk bir öncekinden daha kötü olacak.
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------DePrEm bunu yazdı:
-----------------------------
Nazım hikmet bir şiirinde diyor ki" Ben yanmasam,sen yanmasan,biz yanmasak,nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa."
hee şiir Kerem Gibi şiiri
-
heza bunu yazdı:
" Ben yanmasam,sen yanmasan,biz yanmasak,nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa."
-----------------------------Öyle bir karanlıktayız ki alayımız yansa mum ışığı gibi kalır.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
" Ben yanmasam,sen yanmasan,biz yanmasak,nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa."
-----------------------------Öyle bir karanlıktayız ki alayımız yansa mum ışığı gibi kalır.
-----------------------------hacı kusura bakma bence asıl böle düşünürsek bi halt olmaz bizden fazla tartışmaya gerek yok ama önce inanmak gerek bence
zaten şu bizdeki aşağılık kompleksi olmasa alayına giderikte de bakmayın işte
-
heza
Ben ülkede olanları görüyorum, halkın halini görüyorum da konuşuyorum. Mesela adam Tayyip'e tapıyor. Bildiğin tapıyor. Neymiş çalışıyormuş yol yapıyormuş. Böyle malları kandırıyorlar işte yolla, köprüyle. Düşünmekten acizler. Gençlik bu haldeyken orta yaştan bahsetmiyorum bile. Adam bana metrobüsü savunuyor ama metrobüsün markası nedir, kaç tane ne kadara alındı, ne zaman alındı, hangi ülkeler kullanıyor hiçbirinden haberi yok. Milletvekilleri, bakanlar açık açık halkı tehdit ediyor, dalga geçiyor sonuç değişiyor mu değişmiyor. Hatırlar mısınız son seçimlerde bir vekil bizden başkası bu belediyede taş üstüne taş koyamaz demişti. Enerji bakanımız "üşüyorsanız fındık yiyin fındık iyi bir enerji kaynağıdır", milli eğitim bakanımız "sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa" derken halk bunları ne kadar önemsiyor? Bunun gibi bir sürü tehdit ve dalga geçme var ama ne değişiyor: hiçbirşey.
-
edit
söylenecek hersözden söyledim siz anlayın
-
böylesi daha iyi :) yeni yeni aranıp çıkması iyi