Gazetecilikde Kerhane Anlayışı
-
cogu haber sitesinde durum ayni.
-
iyi de artık eskisi gibi 5 10 gazeteye bağımlı değil ki millet. internet sayesinde alternatif bolluğu var. tüm ülke belli kesimin istediği şekilde olacak diye bir kural yok. basın özgürlüğü, düşünce özgürlüğü pek sindiremediğimiz şeyler. çok satıyor diye o gazeteyi mutlaka okumak, sitelerini mutlaka takip etmek zorunda değil kimse. bu kadar alternatif varken bu site hala en çok tıklanan sitelerdense, sorun sadece yayın yapanlarda değil demek ki.
-
Buna bulvar gazeteciliği denir. Gazetenin yayın anlayışıdır bu. Eğer haber görmek istiyorsan bunlara değil fikir gazetelerine bakacaksın.
-
yawuz bunu yazdı
Buna bulvar gazeteciliği denir. Gazetenin yayın anlayışıdır bu. Eğer haber görmek istiyorsan bunlara değil fikir gazetelerine bakacaksın.
Katılıyorum... . Ayrıca Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Acılı Ailelerine Metanet ve sabır.
Gazetelerin yayın Anlayışından Çok Çizgisini İlgilendiren bir konu. Çizgisi Belli Gazeteyi Alırsan. Yaslı zamanda Olmadık Şeyler Görür Okursun. Bu Beklenmedik Bir Durum değil.
-
Girme, okuma, bakma, satın alma,
-
özellikle mynet.
-
Bundan sonra CNN in sitesinden okucam o Amerikan gazetesi ama en azından bizimkiler kadar magazin yok.
-
ntvmsnbc
sonkale.org
ilkkursun gazetesi
yeniçağ
bunlar gayet ıyı dıger gazeteler gibi buyuk fontlarda yarım sayfa yarı cıplak resımlerle yayıncılık yapmıyorlar olaylarıda acık ve net tasvır edıyorlar
-
u235 bunu yazdı
Bundan sonra CNN in sitesinden okucam o Amerikan gazetesi ama en azından bizimkiler kadar magazin yok.
ne oluyormuş amerikan sitesine girince ?
giyince levis colins vs giyiyor hatta nike adidas bağımlılığı yapıyor üstüne üstlük play station hayranlıgı filan yapıyorsun da cnn e girince mi amerikan sitesi =)
-
HeadBanger bunu yazdıu235 bunu yazdı
ne oluyormuş amerikan sitesine girince ?
giyince levis colins vs giyiyor hatta nike adidas bağımlılığı yapıyor üstüne üstlük play station hayranlıgı filan yapıyorsun da cnn e girince mi amerikan sitesi =)
Biri Amerikan gazetesi biri Türk gazetesi ama Amerikan gazetesindekiler bile daha ahlaklı haber yapıyorlar diye kastettim.Anladın mı ? )