Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
aklın varsa makine okuma.
bir makinezede.
----------------------------- -
Öz gaziantepliyim antep güzel şehirdir hiç görmeyenler gördükleri zaman donup kalıyorlar hayallerindeki antep köy gibi kasaba gibi bir yer oldukları için ama gördükleinde şok geçiriyorlar neyse üniversitesine gelince bende orada okumuş biri olarak aşırı derecede zor bir üniversite çalışkan olmak lazım,
-
csr288 bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
bir makinezede.
----------------------------- -
Dos_Attach bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
2 sınıf arkadaşım orada okuyor. 1 yıl o şehirde yaşadım. BOK GİBİ
adam gibi konuş mck ağızlı olma bidahada gelme bu şehre :) gelirsende gözüme gözükmeden uza.
-----------------------------heh işte bu tip adamlarla kaynıyor ora :D
-
hackworm bunu yazdı:
Dos_Attach bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
adam gibi konuş mck ağızlı olma bidahada gelme bu şehre :) gelirsende gözüme gözükmeden uza.
-----------------------------:D:D
benim Ankara'dan lise çıkışlı orada okuyan 3 arkadaşım var bölüm farklı ama üniversite aynı. Bitse de geri dönsek diye gün sayıyorlar.
-
hackworm bunu yazdı:
Dos_Attach bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
insan gibi ben beğenmiyorum diyenler var bak oku onları örnek al. kimsenin memleketine bok gibi diyemessin. benim gibilerle kaynadığı sürece sorun yok senin gibilerle kaynamasında :) -
carsisamet bunu yazdı:
makine mühendisliği düşünüyorsan kocaeliyi düşün ben koü inşaatım bu iki bölüm de gayet iyi bizim fakültede ama şehri ben beğenmiyorum o ayrı
-----------------------------Kocaeli kent olarak vasat zaten ama bence kocaeli yerine sakarya çok daha mantıklı bu arada hacı inşaat kaçıncı sınıf benim ark war bi tane 2. sınf
-
öncelikle teşekkür ediyorum.Şehir güzel olduğu fikri iyice oturdu kafama ama çok zor olduğuda aşikar :D benda aşırı çalışmaya alışık biri olmadığım için yavaş yavaş seneye diye düşünmeye başladım. Yalnız Gaziantep'te inşaat mühendisliği var aynı şekilde. Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz.Seçsem makine kadar zor olmadığını biliyorum ama iş imkanı açısından Türkiye'de bulunan inşaat makinesi kontenjanı açısından bilgi verebilirmisiniz ?
-
Nerogzay bunu yazdı:
csr288 bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
bir makinezede.
-----------------------------bende aklın varsa oku derim, öbür türlü bitmez zaten en iyi benim gibi bırakırsın 2. sınıftan :)
-
Güneydoğunun itü südür hocam :)