Gaziantesporun Sitesi Hacklendi
-
Ya hocam geçecen bu ayakları. Dağ gibi Gaffarımızı yedi bunlar ! Neymiş isme bak Amed ! O amed tövbe yarabbi :S
Gaffar okkana kurban olsun alayı. Gaffar okkan gibi adama bile sıkanları halen içlerinde barındırıyor onlara oy atıyorlar
ise bu onlar için az bile...!
Bakın futbolla olan iş değil içlerinde sadece 1 diyabakırlımı ne varmış takımda. Ama bunlar hak ediyor bunu!
Alın size index kafasında halen amedi barındıranlara :)

-
bu amed olayı bence fazla abartılacak bişe değil. ha tabi resmi ismi amed olsun şu olsun bu olsun olayı ayrı ama halkın kendi arasında amed demesinde bence abartılacak bişe yok.
Burada da köyler hele daha eski isimleriyle anılır ki ben bile ardahan köylerinin çoğunluk eski ismini kullanırım. ama eskiler yeni isimlerini akıllarında bile tutamazlar.
ama Amed'in bu kadar göze batmasının sebebi diyarbakırın çoğunluğunun terörist görüşlü olması. bilerek ve istiyerek Amed isminde ısrar etmeleri ve birde il olarak bu kadar uzun süre eski ismiyle hitap edilmesi. İstanbul'un da eski ismi şudur budur ama artık kim çıkıpta halk arasında eski isimlerini sıralar. birisi istanbulun eski ismide şuymuş der. Nickini o koyar ama halk arasındaAmed olayının uzatılması bence desaçm.
Ulan tarık cümleleri toparlayamadım. Hep senin konu yüzünden psikolojik olarak sıçtın içme :D
-
Şimdi beyler durun ve düşünün. düşünen varlık ya insan o bakımdan...
Gaziantep taraftarı durup dururken mi sizce bu sloganları attı?
Diyarbakırspor taraftarı da aynı şekilde tezahürat niye yapmadı? (bu soruda tüm diyarbakırlılar zan altında kalıyor ama sözüm bir kaç çapulcu it sürüsüne)
Aranızda Diyarbakırlı gaziantep li arkadaşlar vardır yabacağınız şey çok basit.
Gaziantep taraftarı birazdana tahriklere karşı ılımlı duracak. Diyarbakır taraftarıda içinde it sürülerini barındırmayacak.
Tamam diyelim Gaziantep taraftarı bu sloganları attı. Karşılığında Diyarbakır saflarından "En büyük Türkiye Kahrolsun pkk" sloganları yükselmeliydi ki maç çıkışında herkes kolkolaolsun.
umarım anlatabilmişimdir.
-
Diyarbakıra Amed Tunceliye dersim demek hainliktir. amed nickli heykır a gitsin bu sözüm
gaziantepspora gelince Spora bu tür şeylerin karıştırılması da yanlıştır -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Diyarbakıra Amed Tunceliye dersim demek hainliktir. amed nickli heykır a gitsin bu sözüm
:):) -
Buda bu eziklerde moda oldu, yenildikleri her maçtan sonra,
" Yok ligden çekiliriz, yok bilmem naparız " kısa donlu kıçı boklu bebeler gibiler, ulan ezikler siz gaziantepsporun sitesi hackleseniz ne olur, hacklemeseniz ne olur.
Pkk'nın finansörlüğü zamanında uçuyorlardı, pkk finansörlüğü kesince, sesleri kesildi, sağa sola saldırmaya başladılar.
Gaziantepli farklıdır, Gaziantepli bilinçlidir, Gaziantepli Vatanseverdir,'BEN GAZİANTEPLİLERİN GÖZLERİNDEN NASIL ÖPMEM Kİ;ONLAR YALNIZ GAZİANTEP'İ DEĞİL TÜRKİYE'Yİ DE KURTARDILAR'
Mustafa Kemal ATATÜRK

-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Buda bu eziklerde moda oldu, yenildikleri her maçtan sonra,
" Yok ligden çekiliriz, yok bilmem naparız " kısa donlu kıçı boklu bebeler gibiler, ulan ezikler siz gaziantepsporun sitesi hackleseniz ne olur, hacklemeseniz ne olur.
Pkk'nın finansörlüğü zamanında uçuyorlardı, pkk finansörlüğü kesince, sesleri kesildi, sağa sola saldırmaya başladılar.
Gaziantepli farklıdır, Gaziantepli bilinçlidir, Gaziantepli Vatanseverdir,'BEN GAZİANTEPLİLERİN GÖZLERİNDEN NASIL ÖPMEM Kİ;ONLAR YALNIZ GAZİANTEP'İ DEĞİL TÜRKİYE'Yİ DE KURTARDILAR'
Mustafa Kemal ATATÜRK
-----------------------------İyi Dedin hemşo :D sitede bişey yok :|
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
Diyarbekir ( Amed) Değil DİYARBAKIR! Bu Tür Tezauratları Duymak İstemiyorsan Sende Elini Taşın Altına Koyacaksın Teröre Tepkini Göstereceksin!! Peki Yermi Yemez Osman Baydemir ağaları cüker onları =)
sana sölicek bi söz bulamıyorum çünkü araştırmamış etmemiş bilmemiş konuşuyorsun
-
EntelKoylu bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
Diyarbekir ( Amed) Değil DİYARBAKIR! Bu Tür Tezauratları Duymak İstemiyorsan Sende Elini Taşın Altına Koyacaksın Teröre Tepkini Göstereceksin!! Peki Yermi Yemez Osman Baydemir ağaları cüker onları =)
sana sölicek bi söz bulamıyorum çünkü araştırmamış etmemiş bilmemiş konuşuyorsun
-----------------------------+1 diyarbakır ismi yokken Adı amed di bir cok ilin izmide degiştirilmiştir Eski isimleri vardı simdi ben diyarbakır a Amed dedigim zaman farkı bir insanmı olucam Boş konusmayın allah aşkına ya .. forumu siyaset meydanına cevirdiniz. mynet e giriyom aynı haber hurriyet e giriyom aynı haber buraya giriyom bisiler ogrenelim paylaşalım diye ama ne yazıkkı diger sitelerde gordugumu burdada goruyorum qkk nin da a.q onları destekleyeninda bide beyninize ufak bisi girmiş KÜRT dedikleri Zaman hemen hain ilan ediyorsnuz . neye dayanarak boyle bisi yapıyorsunuz bunuda anlamış degilim ... 8 10 tane kürt aRkadaşım var Daha bugune bugun 26 yasındayım 11 12 yıldır Arkadaşlarım olurlar 1 tane hainligini yamuklugunu gormedim... Her yamuklugunu gordugunuz KÜRT oluyor nedense hemen ayrıma giriyorsunuz... bunu unutmayın ne ekerseniz onu bicersiniz.. bu forumda cok nadir insanlar var Kürtleri SEVEN gerisine bakıyom alayı yakıyor sıkıyor dagıtıyor ... icraat ı olan klavye basında sıkmaz.... Yerleri Belli güney Dogu gider sıkar gelir Tabi nerde o g*t :) ancak burda milleti galyana getirirler... sinir ederler... yazık cok yazık .
-
onların bir avuç taraftarı provakasyon yapmaya kalktıysa bizimkiler derslerini fazlasıyla verir..
zira sesini çıkarmayıp maçını izleyen adamları Gaziantep'liler niye kovsun ?