folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gazoz İle Işık Yapma

Gazoz İle Işık Yapma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yok bendede olmadı gitti 6 tl + sprite ile denedim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    o oksijenli su değil galiba bide bence iş mountain Dew de bitiyo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek

başka yapabilen veya başka bi yerde gören varmı?

yalan galiba olmuyor ? ben başka bi yerde bulamadım....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

hidrojen peroksiti bayan kuaförleri kullanır. saçların rengini açmak için. baya tehlikeli bir sıvıdır. yakıcıdır.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    caldii10 bunu yazdı:
    -----------------------------

hidrojen peroksiti bayan kuaförleri kullanır. saçların rengini açmak için. baya tehlikeli bir sıvıdır. yakıcıdır.

adam peki eline nasıl o kadar rahat alıyorki eldiven fln takmadn

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Müdahale etmeyim diyorum ama olmayacak.Bu işin kimyasına girmemiz gerekiyor.Bu iş nasıl oluyor önce onu anlamaya çalışalım. Kabartma Tozu veya Karbonat + Hidrojen Peroksit veya Perhidrol + Gazoz (Muhtemelen Gazozdaki CO2 reaksiyona giriyor)

Na2CO3 + CO2 + H2O --->2 NaHCO3  Kabartma Tozu

H2O2 (% 3 lük olursa Oksijenli Su, % 33 olursa Perhidrol)

CO2 veya Şeker Gazozodaki etken madde.  Bu maddeler bir araya geldiği zaman verilecek reaksiyonda en fazla CO2 gazı çıkar.Başka da birşey olması beklenemez.Burada Kola fanta değilde Gazoz şeçildiğine dikkat edelim.Çünkü gazoz şeffaf bir sıvı.Zannedersem Şişeye FLORESEIN denilen bir madde daha katılarak bu maddenin ışık vermesi sağlanıyor.Bir yerlerden Floreseın bulun bir de öyle deneyin bakalım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Hadi bakim birileri yapsında bizde yapalım :D Hacı sensunla denemeyin olacağı varsada olmaz amq :) ölüp gideniz sonra :))))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Yav hacılar yapan yok mu? Çok merak ettim biri yapsın video çekip koysun..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    2arti8 bunu yazdı:

Yalanmış meğer...

http://www.wired.com/wiredscience/2007/10/how-to-make-mou/

te bu adamı kimse takmamış kimsede bu linki görmemiş nasıl olduysa :I
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yaptım aq ama parlamadı o kadar da laminanta döktüm tam foto mak. açıcam hocam 2-3 dk çalkaladım oldu Floreseın alacam yarın ama

Toplam Hit: 13902 Toplam Mesaj: 54