folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gazze"Ye Atom Bombası Önerisi!

Gazze"Ye Atom Bombası Önerisi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek
    Atma fikrini düşünmek bile beni sinir edior.. Orda ölenler 1.Müslüman 2.Çocuk... Çocuklar ölüyor ve öldürülmeye devam edilior..  Atıp hem ordaki halkı hemde gelecekteki halkı öldürmüş olacaklar.. ve çevrelerini.. Yazıklar olsn zalimlere.. Bunu düşünecek kadar  zalim olduklarını yeni öğrendim ve şundan'da emin oldum vicdan falan yok..

Hayallerim ve Kendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek

Lieberman'ın dehşet verici açıklamasını benimseyen çok sayıda devlet görevlisi olduğunu belirtiyorlar.

-----------------------------

Böyle şeyleri düşünen ve onaylayanların hepsinin ta ...............m! noktalı yerleri anladınız siz.

İmza mı? O da ne demek?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AvLe
    AvLe's avatar
    Dişi

Çok değil 2 veya 3 yıl öncesine kadar herkes Adolf Hitlerden Yahudilere yaptığı soykırım için nefret ediyor du :D bugün hala nefret ediyormusunuz merak ettim

Bir Gün Gelecek Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Sitem Edeceksiniz - Adolf Hitler ( c/p )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    atsınlar umarım , ne gazze kalsın ne israil hatta güçlendirilmiş H-bombası yada şu rusların tüm bombaların anası dedikleri hededen de atsınlar , ortadoğu silinsin haritadan.

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

xz bunu yazdı:
    atsınlar umarım , ne gazze kalsın ne israil hatta güçlendirilmiş H-bombası yada şu rusların tüm bombaların anası dedikleri hededen de atsınlar , ortadoğu silinsin haritadan.
    ne güzel diyorsun hocam atsın yalnız bu işten kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti ve türkiye cumhuriyeti de etkilenir rüzgar etkisi ile daha da uzaklara taşınabilir kurunun yanında yaşında yanması gerekli midir?

omlet yapmak için biraz yumurta kırmak lazım , ayrıca olası nükleer patlamadan kıbrısın güney kesimi ve türkiyenin güneydoğusunun daha fazla etkilenecek olması verilen kayıplara değebilir diye düşünüyorum. yahudi denen iblisi eğer sağ bırakırsan eninde sonunda tüm insanlığı yok edecek, bence bugünden bu şerden kurtulmak için vereceğimiz kayıpları içimize sindirmeye alışmamız gerek

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

AvLe bunu yazdı:

Çok değil 2 veya 3 yıl öncesine kadar herkes Adolf Hitlerden Yahudilere yaptığı soykırım için nefret ediyor du :D bugün hala nefret ediyormusunuz merak ettim

Bir Gün Gelecek Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Sitem Edeceksiniz - Adolf Hitler ( c/p )

adolf ü herzaman taktir etmişimdir, yahudi gibi dostun olacağına alman gibi düşmanın olsun dedirten adamdır. çağının çok ilerisinde bir ilerigörüşlülüğe ve ideallere sahip üstün bir liderdir. Ancak kafadan bir kaç tahtasının ne yazıkki eksik olduğunu da kabul etmek gerekir. Der ki "Tanrı biliyor ki barış için savaştım" ne kadar haklı olduğunu bugün görüyoruz. YAhudi denen çıyan tüm insanlığın düşmanıdır ve eğer bu atom bombası bu şerrin sonu olacaksa vereceğimiz tüm kayıplara değeceğini düşünüyorum. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3280 Toplam Mesaj: 18