Gazze"Ye Atom Bombası Önerisi!
-
Atma fikrini düşünmek bile beni sinir edior.. Orda ölenler 1.Müslüman 2.Çocuk... Çocuklar ölüyor ve öldürülmeye devam edilior.. Atıp hem ordaki halkı hemde gelecekteki halkı öldürmüş olacaklar.. ve çevrelerini.. Yazıklar olsn zalimlere.. Bunu düşünecek kadar zalim olduklarını yeni öğrendim ve şundan'da emin oldum vicdan falan yok..
-
Lieberman'ın dehşet verici açıklamasını benimseyen çok sayıda devlet görevlisi olduğunu belirtiyorlar.
-----------------------------Böyle şeyleri düşünen ve onaylayanların hepsinin ta ...............m! noktalı yerleri anladınız siz.
-
Çok değil 2 veya 3 yıl öncesine kadar herkes Adolf Hitlerden Yahudilere yaptığı soykırım için nefret ediyor du :D bugün hala nefret ediyormusunuz merak ettim
Bir Gün Gelecek Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Sitem Edeceksiniz - Adolf Hitler ( c/p )
-
atsınlar umarım , ne gazze kalsın ne israil hatta güçlendirilmiş H-bombası yada şu rusların tüm bombaların anası dedikleri hededen de atsınlar , ortadoğu silinsin haritadan.
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
-----------------------------
atsınlar umarım , ne gazze kalsın ne israil hatta güçlendirilmiş H-bombası yada şu rusların tüm bombaların anası dedikleri hededen de atsınlar , ortadoğu silinsin haritadan.
-----------------------------
ne güzel diyorsun hocam atsın yalnız bu işten kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti ve türkiye cumhuriyeti de etkilenir rüzgar etkisi ile daha da uzaklara taşınabilir kurunun yanında yaşında yanması gerekli midir?
-----------------------------omlet yapmak için biraz yumurta kırmak lazım , ayrıca olası nükleer patlamadan kıbrısın güney kesimi ve türkiyenin güneydoğusunun daha fazla etkilenecek olması verilen kayıplara değebilir diye düşünüyorum. yahudi denen iblisi eğer sağ bırakırsan eninde sonunda tüm insanlığı yok edecek, bence bugünden bu şerden kurtulmak için vereceğimiz kayıpları içimize sindirmeye alışmamız gerek
-
AvLe bunu yazdı:
-----------------------------Çok değil 2 veya 3 yıl öncesine kadar herkes Adolf Hitlerden Yahudilere yaptığı soykırım için nefret ediyor du :D bugün hala nefret ediyormusunuz merak ettim
Bir Gün Gelecek Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Sitem Edeceksiniz - Adolf Hitler ( c/p )
-----------------------------adolf ü herzaman taktir etmişimdir, yahudi gibi dostun olacağına alman gibi düşmanın olsun dedirten adamdır. çağının çok ilerisinde bir ilerigörüşlülüğe ve ideallere sahip üstün bir liderdir. Ancak kafadan bir kaç tahtasının ne yazıkki eksik olduğunu da kabul etmek gerekir. Der ki "Tanrı biliyor ki barış için savaştım" ne kadar haklı olduğunu bugün görüyoruz. YAhudi denen çıyan tüm insanlığın düşmanıdır ve eğer bu atom bombası bu şerrin sonu olacaksa vereceğimiz tüm kayıplara değeceğini düşünüyorum.