folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Gearbest Alışveriş Sorunu

Gearbest Alışveriş Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Merhaba.

GearBest üzerinden finansbank enpara ve vakıfbank world kart ile ödeme yapmaya çalıştım fakat ikisi ile de "farklı bir kart deneyin" uyarısı alıyorum.

yakın zamanda bu site üzerinden alışveriş yapan var mı?

var ise 8,79 $ lık bi ürünü almamda bana yardımcı olabilir mi?

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Enpara ile de garanti sanal kart ile de alım yaptım sorun olmadı. Eğer masaüstünde deniyorsan mobil uygulamasını bir dene. Bazen masaüstü türkiye ye yollanmiyor dediği ürünü mobilden alınca geliyor. Olmazsa bakarız.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam ürün şu, sepette 8,79 $

http://www.gearbest.com/iphone-headsets/pp_234355.html

kartlar olmayınca aliexpressten 10,74 $ a aldım artık.

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Gearbest guvenip almamıstım, fiyata bakarsak benim aldığım satıcıdar almıssın bakalım ne zama gelir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Gearbest guvenip almamıstım, fiyata bakarsak benim aldığım satıcıdar almıssın bakalım ne zama gelir

Gearbest güvenilir sitedir. Defalarca alışveriş yapmışlığım var. Hiç sorun yaşamadım. En son 12 gün önce sipariş verdim. 3 gündür kargo ptt de, getirmesini bekliyorum. Enpara ile yaptım ödemeyi ama bi hata ile karşılaşmadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

arkadaşlar site için teşekkürler,

http://www.gearbest.com/headsets/pp_279992.html?wid=21

şunu sipariş vereceğim.

Tabi daha iyi kulaklık tavsiyeniz, fiyat/performans ürününüz varsa onun tavsiyesine açığım, yarına kadar bekleyeceğim sipariş için.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    amg bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Gearbest güvenilir sitedir. Defalarca alışveriş yapmışlığım var. Hiç sorun yaşamadım. En son 12 gün önce sipariş verdim. 3 gündür kargo ptt de, getirmesini bekliyorum. Enpara ile yaptım ödemeyi ama bi hata ile karşılaşmadım.

hocam ödeme kısmında isim soyisim istemiyor, sadece adres kısmında isim var. acaba hesap adındaki isim ile kart üzerindeki isim farklı olduğu için hata veriyor olabilir mi?

sizin hesapta ne şekilde yazılı bilgiler, kart üzerindeki ile hesaptaki isim birebir aynı mı?

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    amg bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam ödeme kısmında isim soyisim istemiyor, sadece adres kısmında isim var. acaba hesap adındaki isim ile kart üzerindeki isim farklı olduğu için hata veriyor olabilir mi?

sizin hesapta ne şekilde yazılı bilgiler, kart üzerindeki ile hesaptaki isim birebir aynı mı?

Yok hocam bende kargo ismini farklı verdim. Sorun olmadı. Ben android uygulaması ile yaptım alışverişi. Ama daha önce sitesinden de yaptım hiç sorun yaşamadım.

amg tarafından 26/Kas/16 12:43 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Bu aralar var bi şeyler bir çok arkadaş ve bana da oldu.

bana banggooddda payment failed dedi ama pparayı çekti 27 ekimden beri iade bekliyom

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

bu GEARBEST'den bende bir ürün almaya çalıştım. bir aya yakın parayı beklettiler. ha bugün, ha yarın, Stokta olmayan ürünü varmış gibi satıyor AMK'mün sitesi.

Birde Satış öncesi chat sayfasına koymuşlar bir iki (!?) eleman , işte şöyle kurumsal bir firmayız, böyle bir geçmişimiz var..  

şahitte @enesshn18 kullanıcıdır. :@  !?%&+... 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...