Gebzede Bildiginiz En İyi Disci.
-
HeyQirs bunu yazdı
Rifat kayserilioglu randevu alabilirsen otesi yok gerisi tiriviri baytar hep
Hocam cidden isini iyi yapan birisi ariyorum. Usta birisi bana ihtiyacim olani verecek 5 katli plazasi olup yaptigi is rezil olmamasi gerek.
Biraz paylasimda bulunurmusun tecrube olarak
-
scarletbeard bunu yazdı
Verdiginiz discileri tek tek gezecegim. Dis isi cok hassas benim icin iyi bir disci olsun istiyorum.
Hizmetten memnun kalırsan haber ver.
-
Erdem bunu yazdıdo_som bunu yazdı
gebzede dişcimi var amk
ee yuh amk burası texas :))
Ben yeni çarşıda caminin yanında bir pasaj var. Onun 2 katında bir dişçi var gayet ilgiydi.
Sen gebzedeniydin ya bu arada
Mehmet Sular?
-
scarletbeard bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
Rifat kayserilioglu randevu alabilirsen otesi yok gerisi tiriviri baytar hep
Hocam cidden isini iyi yapan birisi ariyorum. Usta birisi bana ihtiyacim olani verecek 5 katli plazasi olup yaptigi is rezil olmamasi gerek.
Biraz paylasimda bulunurmusun tecrube olarak
Neyini paylasiyim ki adamin tcsini mj ehuehe
-
diş için mi geldin türkiyeye? benim de yaptırmam lazım artık gitmem gerekiyor ama bir türlü yaptıramadım.
-
SweetyVolty bunu yazdı
diş için mi geldin türkiyeye? benim de yaptırmam lazım artık gitmem gerekiyor ama bir türlü yaptıramadım.
Turkiye ye bayram ziyareti is vs bir cok sey denk geldigi icin geldim. Diste gelmisken guzel birsekilde yaptirayim. Turkiye bu konularda amerikadan cok daha iyi ve daha uygun.
-
scarletbeard bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
Turkiye ye bayram ziyareti is vs bir cok sey denk geldigi icin geldim. Diste gelmisken guzel birsekilde yaptirayim. Turkiye bu konularda amerikadan cok daha iyi ve daha uygun.
valla daha iyisini bilmem ama çeyrek fiyata olduğu kesin. Amerika birbirini zükenlerin ülkesidir valla. Ha kötü mü değil, o benden daha çok alıyorsa ben de daha çok almalıyım derken hem maaşlar hem perakende ürünlerin hizmetlerin vs fiyatı artıyor olan bizim gibi gariban 3.dünya ülkelerine oluyor. Benim istanbulda bir dişçi var o güzel yapıyor da bir türlü gidemedim istanbula.
-
Gebze'de olunca dişçi, İstanbul'da olsa Diş Hekimi :) İstanbul'a git bence. Baytar gibiler.
-
haydarcura bunu yazdı
Gebze'de olunca dişçi, İstanbul'da olsa Diş Hekimi :) İstanbul'a git bence. Baytar gibiler.
Evet ozden ile bu hafta suadiyede bir yere gidecegiz cok iyi bir yer dedi bakalim.
-
scarletbeard bunu yazdıhaydarcura bunu yazdı
Evet ozden ile bu hafta suadiyede bir yere gidecegiz cok iyi bir yer dedi bakalim.
Merak eden olursa Dentway arkadaşlar gitceğimiz yer, internette araştırabilirsiniz.