folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gebzede Otel Ve Lokantalarda Domuz Eti Yedirildi

Gebzede Otel Ve Lokantalarda Domuz Eti Yedirildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gebze çapında faaliyet gösteren lokantaların mutfaklarındaki incelemelerde domuz etine rastladı.
    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gebze'de gıda işiyle uğraşan işletmeleri takibe aldı. Özellikle lokantalara ânî baskınlar düzenlenerek mutfaklar kontrol edildi. Gebze'deki teftişlerde denetimlere bazı otel ve lokantaların mutfaklarında domuz eti bulundu.
    Gebze'de herkes tarafından bilinen meşhur lokantalarda bulunan domuz eti, tutanakla resmî belgeye döküldü. Lokanta ve otellerde domuz eti bulan Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.
    Konuyla ilgili bilgi veren ve isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, "Gebze'deki denetimlerde insanın kanını donduran şeylere şahit olduk. Mutfaklarda domuz eti bulunması bizi şoke etti. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Firma sahiplerini teker teker sorguya aldık. Onlar da domuz eti kullandıklarından habersizmiş. Soruşturma devam ediyor" dedi.

http://www.netgazete.com/News/684914/otel_ve_lokantalarda_millete_domuz_eti_yedirdiler.aspx

skandal olay...insanın inancıylada sağlığıylada dalga geçiyorlar...bu zamana kadar kasap yolu bilmedik.normal yediklerimizede domuzu karıştırmışlar. domuz eti ucuz diye millete domuz eti yedirmek insanlıktan nasibini almamışların işidir...pislik herifler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

lan :/

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

abi domuz gribi vardı noldu nere gitti bu grip millet aşı mı oldu :) doktorun birisi 100 kişiye sormuştu aralık ayında aşı oldunuzmu diye 5 kişi olmuş 95 i olmamış. kimsede aşı olmadığına göre yabancı ulkeden trilyonluk ilaç aldılar ne oldu bu aşılara diye kimsede sormuyor...bu ulkede gundem bu kadar hızlı bu kadar unutkan...bu kadar değişken..bu kadar silinik...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Gebzede Çalışıyorum Yedirirler Allahıma :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

gebze abi beklerim bende gebzede buyudum normal karsılıyorum.....

www.dunyadailkler.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Aşıların geri iadesi varmıydı ki ? Domuz eti,at,eşek vs. şaşırmamak lazım aslında.2.5 tl ye döner ayran var etin kilosu belli.Ama otellerde de durum farklı değilmiş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hypnos_ bunu yazdı:
    -----------------------------

gebze abi beklerim bende gebzede buyudum normal karsılıyorum.....

-----------------------------

italyan barıs elcisi karıyada tecavuz gebzede olmuştu..

tavuğa tecavuzde gebzede olmustu bi türlü arınamadı su gebze pislikten.

sadece domuz değil at etide yedirmişler kanatlı hayvanda yedirmişler ..gebze günah şehri :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

gebzede yasıyorum

da bu vıcdanı bır olay

adamın skndemı nasılsa ben yemıyorum dusuncesı ıle esek etıde satar at etı de..

lan mıgros da cıkmıs tı domuz etı kucuk esnaf da cıkmıs cokmu.. cezası komık oldukdan sonra her kez yapar

http://www.webhatti.com/genel-sohbet/193930-bukadar-domuz-etini-kim-yiyiyor.html

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

kapitalizm oyunları bunlar önce kuş gribi dediler kümes hayvanlarının fiyatı düştü 

sonra domuz gribi dediler domuzların fiyatı düştü

yakında manda gribi diye bişey çıkarıp çifçinin ahırındaki inekleride 3 te 1 fiyatına alcaklar ahanda buraya yazıyorum (:

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

HAcı bnde Gebzedeyim. Beklerim. Devir bozuldu bunlarda hiçmi insanlık yok Dinmin Hiçmi Koymaz bu adamlara para bunların gözlerini örmüş allah belalarını versin

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

gebze de oturuyoruz arada dışarıda yediğimiz oluyo. kimbilir kaç defa yedik :/

Naber la?
Toplam Hit: 2436 Toplam Mesaj: 17