Geç Yatan İnsanın IQ'su Yüksek Olur
-
askerde gece nöbet tutan er lere motivasyon mahiyetinde delillerle sunulaiblir..
artık gönüllü nöbetete geçerler :))
-
YALAN :)
-
Genel olarak kanı bu; erken uyuyan insan embesil bir armut. Geç uyuyan ise çalışan merak eden insan durumunda.
Ne kadar doğru bilmem ama potansiyel durumuyla alakalı bence. Akıllı olupta paso yatan insanlarda tanırım.
Türk beyin takımının yorumlarına bakın ayrıca :) Hiçde mütevazi bir görünüm yok hepsi 5 saat uyuyormuş :)
-
aga araştıran ingiliz bilim adamlarıysa inanmayin.
bu adamlar her bişeyi araştiroylar bu nedir aq ..
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
aga araştıran ingiliz bilim adamlarıysa inanmayin.
bu adamlar her bişeyi araştiroylar bu nedir aq ..
-----------------------------isviçreli bilim adamları daha manyak değil mi hacım.
-
İngilizler/İngilteredekiler araştırıyor, bizimkiler de yorum mu yapıyor acaba? Heee doğru ya; gece geç saatlere kadar oturup düşünenlerin IQ'su daha yüksekti... Biz en iyisi oturalım, düşünelim. Yani dürüst olanı tenzih ederim de, yalancının tahhh...
Ben bu sağlık sektörüne de pek güvenemiyorum açıkçası. İnsanlar artık paraya iman ediyor. Biri/birileri bol sıfırlı çekleri görünce istenildiği gibi konuşabiliyor. Bu aynı Antivirüs programı üreticilerinin Virüs-Antivirüs ilişkileri gibi...
-
ssid bunu yazdı:
-----------------------------
gunluk en fazla 5 saat uyku fazlasi zarar :|
-----------------------------Bunu desteklicek bi bilimsel makale varmı ? Milliyet gazetesinin bir pazar ekindede bir profesör 7.5 saat altı uykunun zeka geriliğine, gün içinde erkenden yorulmaya vs. yol açtığını yazmıştı. kafam karıştı valla.
-
Bazen geç yatılır bazen erken.GEç yatmaya alışırsan erken uyuyamassın.Vücudunu belli bir saate ayarlarsın hep o saatte uyursun.Bazen çok uyursun bazen az gün içindeki olaylara psikolojik durumuna vücudunun fiziki durumuna ve bir çok şey etkendir bence.Evt gece sessiz olduğu için yaratıcılık artar.Ama sabah mecbur erken kalkman gerekiyosada geç yatarsın arkadaş.Şimdi bunu okuyupta demek ben zekiymişim artık hiç uyumam aq dememek lazım.
-
Uyuyamıyorum demekki IQ um yüksek. IQ um yüksetir kesin uyumamalıyım. Uyumassam IQ um yükselir ama zaten IQ um yüksektir benim az gözlerimi dinlendiriyim. IQ cam şimdi yatıyom ben
-
bende uykumu düzene alıcam die uraşıp duriim :D