Gece Başıma Gelen Garip Olay (Arapçası Olanlar Bakabilirmi)
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
Reberals bunu yazdı:
hocam biri sana şaka falan yapıyodur.:) +9647901341395 gibi değişik numaralarla arama yapan pc programları var:d Önceden de çoşkun diye bi program vardı bende ark.lara böyle şakalar yapıodum.d Ama şimdi ne yazikki çalışmıyo program:(
-----------------------------hocam ben kendi hattımı alalım 3 gün oldu olmadı.. dha yeni yeni veriyorum arkadaşlara numarayı + bizim beyinsizlerde bu şakayı yapacak teknik kapasite yok :D
-----------------------------Ben Hattı Aldım YAnlış Hatırlamıyorsam Aynı Gün Mesaj Geldi Tebrikler MP4 Kazandınız Diye Hattı Yeni ALmış Olabilirsin Ama O Hattın Daha Önce Kullanılmadığı Anlamına Gelmez.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
Reberals bunu yazdı:
hocam biri sana şaka falan yapıyodur.:) +9647901341395 gibi değişik numaralarla arama yapan pc programları var:d Önceden de çoşkun diye bi program vardı bende ark.lara böyle şakalar yapıodum.d Ama şimdi ne yazikki çalışmıyo program:(
-----------------------------hocam ben kendi hattımı alalım 3 gün oldu olmadı.. dha yeni yeni veriyorum arkadaşlara numarayı + bizim beyinsizlerde bu şakayı yapacak teknik kapasite yok :D
-----------------------------Ben Hattı Aldım YAnlış Hatırlamıyorsam Aynı Gün Mesaj Geldi Tebrikler MP4 Kazandınız Diye Hattı Yeni ALmış Olabilirsin Ama O Hattın Daha Önce Kullanılmadığı Anlamına Gelmez.
-----------------------------hocam işte benim hattım daha önce kullanılmamış..neden dersen 0535 *** 58 69 diyelim mesala. ortadaki yıldızla gösterdiğim o 3 rakamın başı 0 la başlıyosa.. yani 012, 015, 025 gibisindense eğer hat hiç kullanılmamış oluyor.. geri kalanların alayı kullanılmış
-
ara beni yala beni gibi birşey sanırım
-
anakara bunu yazdı:
ara beni yala beni gibi birşey sanırım
-----------------------------için pis :|