folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gece Başıma Gelen Garip Olay (Arapçası Olanlar Bakabilirmi)

Gece Başıma Gelen Garip Olay (Arapçası Olanlar Bakabilirmi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------

Reberals bunu yazdı:
    hocam biri sana şaka falan yapıyodur.:) +9647901341395 gibi değişik numaralarla arama yapan pc programları var:d Önceden de çoşkun diye bi program vardı bende ark.lara böyle şakalar yapıodum.d Ama şimdi ne yazikki çalışmıyo program:(

hocam ben kendi hattımı alalım 3 gün oldu olmadı.. dha yeni yeni veriyorum arkadaşlara numarayı + bizim beyinsizlerde bu şakayı yapacak teknik kapasite yok :D

Ben Hattı Aldım YAnlış Hatırlamıyorsam Aynı Gün Mesaj Geldi Tebrikler MP4 Kazandınız Diye Hattı Yeni ALmış Olabilirsin Ama O Hattın Daha Önce Kullanılmadığı Anlamına Gelmez.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

RebelliouS_SouL bunu yazdı:

DrKeworks bunu yazdı:

Reberals bunu yazdı:
    hocam biri sana şaka falan yapıyodur.:) +9647901341395 gibi değişik numaralarla arama yapan pc programları var:d Önceden de çoşkun diye bi program vardı bende ark.lara böyle şakalar yapıodum.d Ama şimdi ne yazikki çalışmıyo program:(

hocam ben kendi hattımı alalım 3 gün oldu olmadı.. dha yeni yeni veriyorum arkadaşlara numarayı + bizim beyinsizlerde bu şakayı yapacak teknik kapasite yok :D

Ben Hattı Aldım YAnlış Hatırlamıyorsam Aynı Gün Mesaj Geldi Tebrikler MP4 Kazandınız Diye Hattı Yeni ALmış Olabilirsin Ama O Hattın Daha Önce Kullanılmadığı Anlamına Gelmez.

hocam işte benim hattım daha önce kullanılmamış..neden dersen 0535 *** 58 69 diyelim mesala. ortadaki yıldızla gösterdiğim o 3 rakamın başı 0 la başlıyosa.. yani 012, 015, 025 gibisindense eğer hat hiç kullanılmamış oluyor.. geri kalanların alayı kullanılmış

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

ara beni yala beni gibi birşey sanırım

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

anakara bunu yazdı:

ara beni yala beni gibi birşey sanırım

için pis :|

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 4880 Toplam Mesaj: 35