Gece Gece Ayarımı Kaçırdı Öküzler.
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
tosun bunu yazdı:
orospu çocuğu çok , keşke açmasaydın bu konuyu ya
hepsi kürt bak hele
-----------------------------hacı soykırım meselesine döner etme eyleme ..
Bişe demedim ya :/ sadece bak hele dedim -
kişilik bozukluğudur asıl sebebi bunun.Ergenlik döneminde kendilerine yol gösterecek,yardımcı,destek olacak birileri olmadığı için yanlarında,doğruyu yanlışı ayırt etmeden edemeden,kendini kanıtlama çabası içinde yapılan hamlelerdir bunlar.Hedef doğal olarak toplumun tabu olarak gördüğü şeylerdir.Zaten kişilik bozukluğu resimlerinden anlaşılıyor.
çokmu pedagojik konuştum acaba:)
-
ByMusty bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
orospu çocuğu çok , keşke açmasaydın bu konuyu ya
hepsi kürt bak hele
-----------------------------yapacak bişe yoktu ekledim , cok sinirlendim ama harbi. ayar mayar kalmadı mq.
-----------------------------Kürt değil onlar.Kürtlerin ve türklerin hası bunu yapmaz yapamazda.Onlar or... çocuğu PKK yandaşı pezevenkler.Kürt türk ayrım yapmaz.
-
hipokondriyak bunu yazdı:
arkadaş listende ıse karakola sıkayet et dırekt
-----------------------------1 Mayısta Atatürk heykeline aponun resmini astılar ne yaptı polis?
cemaatçi polis açılım dalgasına herşeyi sineye çekiyor.analarını .... etseler ses çıkarmayacaklar
-
Profil linki varmı? İhbar edelim polise.
Aponun resmini asanı kimse götürmezse tutup kolundan polise yada şikayet etmezse hiçbirşey olmaz. Polisin tavrı önemli değil hocalar siz şikayet ettikten sonra kimse engelleyemez.
-
ExpirE bunu yazdı:
Profil linki varmı? İhbar edelim polise
-----------------------------resmin altındaki yorumlar kopyala yapıştır yaptım.. bak ordan..
-
Hocam hiçbirşey belli olmuyor hangisi hangisi anlamadım. Eğer pelini bırakmamıyalım dersen http://www.egm.gov.tr/onlineihbar.asp buradan resim linki profil linki tüm karışanları olaya yorum yapanlar vs. hepsini yaz yolla. hatta aynı yazıyı banada ver konuda açalım yollayım herkes yollasın başka türlü mücadele edilemez bunlarla.
-
yanlış yapmış haklısınız da ben anlamadım galiba olayı tam olarak. bu kadar küfretmeyi gerektirecek ne var anlatırsanız sevinirim. :/ benim de lisede atatürk heykeliyle elim sırtında foto çektirmişliğim var, belki yanlıştır en olayın hevametini kavrayamıyorumdur ki harbiden anlamadım. (sorarsanız diye: evet atatürkü seviyorum.)
-
Döl israfı.
-
Bunlara k.o.ç diyorlar