Geceleri Uyuyamayan Arkadaşlar
-
ya sadece bu problem bendemi var yatakta 40 takla atıyorum uyumak için ama olmuyor.şuan 1.5 saat uyku ile duruyorum yinede uyumak istemiyorum..ne yapmam lazım uyumak için :S
-
Temiz hava al spor yap gün içinde yorul, akşama kadarda sabret uyuma akşam oldumu o yorgunluğun üstüne mışıl mışıl uyursun..
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
Temiz hava al spor yap gün içinde yorul, akşama kadarda sabret uyuma akşam oldumu o yorgunluğun üstüne mışıl mışıl uyursun..
-----------------------------Aynen bunu yap hocam :) Spor yapmasan bile çık gez hava al mutlaka Şimdi bende cıkıcam deliricem uykusuzluktan
-
yok gezip dolaşıyorum ama işte yetmıyor.. yine yorulmuyor insna bu aralar sporu arttırim (:
-
Aynı sorun bendede var :S
-
Aynı Sorun Bende de Var falza dert sıkıntı yapma kendıne Bol Bol Gez Spor Yap Yorul anlayacagın..
-
Az Sonra uyuyacam... Canım sıkkın. Benimkiside Sıkıntıdan sanırım, Umarım çabuk geçer.
-
kendine 2 tane ciğer dürüm söyle 1 sürahi ayran yap bitir hepsini
1saat sonra kafayı yastığa koy gerisine karışma
-
he lan bende şu 1 haftadır gecleri 2-3 de yatmaya başladım. Nababiliriz harbi. ama aslında güzel filmler oluor geceelri .
-
düzensiz yaşamdan kaynaklanıyor kardeşim bununle beraber yemek yeme gibi bi sorunun fln varmı psikolojikte olabilir. ama spor yap yemek saatlerini her gün sabit saatlerde yemeye calıs. aynı şekilde uykunuda sabitle.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
ya sadece bu problem bendemi var yatakta 40 takla atıyorum uyumak için ama olmuyor.şuan 1.5 saat uyku ile duruyorum yinede uyumak istemiyorum..ne yapmam lazım uyumak için :S
-----------------------------+585215
aynı sorun bendede var pc de gün içinde çok vakit geçiriyosan büyük ihtimal ondandır