Gecenin Bu Saati Ve Hala Dişim Agriyor ?
-
ağrı kesici al
-
En iyi yöntem evde sirke varsa biraz ısıt gargara yap agrıyı bayagı alır
-
bendede üç çürük war içleri oyuk bıtanesı hatta öle oyukkı ıcınden baktıgında apandisit gözüküo amk neyse korkudan gıdemıomda doktora apranax ford aldım bıraz azaldı işin şey yanı başımda agrı onunla birlikte du bakalım gecsın bı .d
-
Arkadaşlar yazmış. Karanfil* uzun süre o ağrıyan dişeti yerinde beklettiğinde uyuşturma etkisi var.
-
disine braz alkool dok oyle o alkoolu orda tut dikat et icip sarhos olma
-
ağrıyan yere tuz bas ya da sigara dumanını ağzında beklet..geçmiş olsun
-
Arachnophobia bunu yazdı:
-----------------------------
arveles isimli agri kesici lazim sana 10 dk da tamam majezik tavsiye etmem ilaca alerjin olabilir yuzun gozun sismesin
-----------------------------
İlaç ismi vermek iyi olmasada bu ilaç verebileceğim isim listemde 2. sıradadır. Migrenim olduğu için kendisini kullanıyorum ayrıca diş ağrısı çektiğim zamanlardada kullanmıştım. Bunun dışında 1. sırada ne var dersen reçetesiz satılan ve özellikle diş ağrısı gibi semptomların giderilmesinde kullanılan Apranax Forte u öneririm. Ayrıca bu ilaçta migren tedavisinde kullanılanlardan biridir. Ancak konumuz diş ağrısı oldugu için listemde ilk sırayı yer alıyor.
Ayrıca, ağrıkesiciler güçlendikçe midene vereceği zararda artar. Gidip en güçlüsünü alıcam diye mideni delme. Rahatsızlığın olursa sütle beraber iç ki zaten sütün bu konudaki yararıda kanıtlanmıştır. Ancak, hepsinden önemlisi bütün bu çözümlerin sadece geçici oluşudur. Amaç seni doktora gidene kadar rahat ettirmektir. Ağrı geçince insan sallar ama hocam sallama doktora git aksatma.
Geçmiş olsun hocam. -
ben dişim ağrıdığında dibinden sinirlere bastırırım. ağrıyı hissetmeyene kadar böyle devam edip o dişin hissiyatını kaybettiğimde elimi çeker bi an önce uykuya dalmaya bakardım :D ertesi gün doktor tabi. geçmiş olsun hacım
-
sizin orda agız ve diş sağlığı merkezi yokmu hacı :| tedavi olmaz ama acilde en azından anestezi vurur 2 saat rahat uyursun :D
-
dişinol diye bi ilaç var kardeşim eczaneden temin edebilirsin fiyatıda 3-5 tl arasında bişeydir. kesin çözümdür...