folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gecenin Bu Saati Ve Hala Dişim Agriyor ?

Gecenin Bu Saati Ve Hala Dişim Agriyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

ağrı kesici al

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nerogzay
    Nerogzay's avatar
    Erkek

En iyi yöntem evde sirke varsa biraz ısıt gargara yap agrıyı bayagı alır

Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

bendede üç çürük war içleri oyuk bıtanesı hatta öle oyukkı ıcınden baktıgında apandisit gözüküo amk neyse  korkudan gıdemıomda doktora apranax ford aldım bıraz azaldı işin şey yanı başımda agrı onunla birlikte du bakalım gecsın bı .d

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoNam3
    NoNam3's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yazmış. Karanfil*  uzun süre o ağrıyan dişeti yerinde beklettiğinde uyuşturma etkisi var.

#i#m#z#a#m# #i#s#m#i#m#d#i#r#
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

disine braz alkool dok oyle o alkoolu orda tut dikat et icip sarhos olma

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ağrıyan yere tuz bas ya da sigara dumanını ağzında beklet..geçmiş olsun 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bidon
    bidon's avatar
    Erkek

Arachnophobia bunu yazdı:
    -----------------------------
    arveles isimli agri kesici lazim sana 10 dk da tamam majezik tavsiye etmem ilaca alerjin olabilir yuzun gozun sismesin
    -----------------------------

İlaç ismi vermek iyi olmasada bu ilaç verebileceğim isim listemde 2. sıradadır. Migrenim olduğu için kendisini kullanıyorum ayrıca diş ağrısı çektiğim zamanlardada kullanmıştım. Bunun dışında 1. sırada ne var dersen reçetesiz satılan ve özellikle diş ağrısı gibi semptomların giderilmesinde kullanılan Apranax Forte u öneririm. Ayrıca bu ilaçta migren tedavisinde kullanılanlardan biridir. Ancak konumuz diş ağrısı oldugu için listemde ilk sırayı yer alıyor.

Ayrıca, ağrıkesiciler güçlendikçe midene vereceği zararda artar. Gidip en güçlüsünü alıcam diye mideni delme. Rahatsızlığın olursa sütle beraber iç ki zaten sütün bu konudaki yararıda kanıtlanmıştır. Ancak, hepsinden önemlisi bütün bu çözümlerin sadece geçici oluşudur. Amaç seni doktora gidene kadar rahat ettirmektir. Ağrı geçince insan sallar ama hocam sallama doktora git aksatma.

Geçmiş olsun hocam. 

Because none of us are as cruel as all of us.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ben dişim ağrıdığında dibinden sinirlere bastırırım. ağrıyı hissetmeyene kadar böyle devam edip o dişin hissiyatını kaybettiğimde elimi çeker bi an önce uykuya dalmaya bakardım :D ertesi gün doktor tabi. geçmiş olsun hacım

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

sizin orda agız ve diş sağlığı merkezi yokmu hacı :| tedavi olmaz ama acilde en azından anestezi vurur 2 saat rahat uyursun :D

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

dişinol diye bi ilaç var kardeşim eczaneden temin edebilirsin fiyatıda 3-5 tl arasında bişeydir. kesin çözümdür...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
Toplam Hit: 2789 Toplam Mesaj: 26