Geçmeyen Kulak Çınlaması?
-
adamı akrep soktu doktara gitmedi hocam abartma alt tarafı kulak çınlaması :D hala şaşıyorum arkadaş sana bu arada geçmiş olsun en kısa zamanda bunuda atlatırsın iyişallah
-
kulak çınlaması diyip geçmeyin insanın psikolojisini bozuyor tıptaki adı tinnitus eğer kalıcı tinnitus ise geçmiş olsun demekten başka birşey gelmez elimden bendede 1 senedir var gündüzleri pek sıkıntı olmuyor ama gece olupta yastığa koyduğum zaman çekilmez bir hal alıyor artık alıştım fakat ihmal etme bu hastalığın tıpta çaresi yok eğer ki iltihap felan değilse.
-
ben de günlerdir haftalardır sandım. 2 saatse bilmiyom da benim önceden yaşadığım gibi uzun süreliyse iltihap olabilir diyecektim. enfenksiyon falan bişey oluyo özellikle su kaçınca soğuk yiyince falan. normal antibiyotikle geçmiyo özel bi antibiyotik var onla geçiyo.
-
bende eskiden böyle kulak çınlaması değilde.. kafamın içinde testereyle ağaç kesiyolar gibi garç gurç sesler geliyodu.. kalp ritmine paralel mi oluyodu hatırlamıyorum kendiliğinden geçti... ne berbat birşeydi yaa aklıma geldide..