folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Geçmeyen Kulak Çınlaması?

Geçmeyen Kulak Çınlaması?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

adamı akrep soktu doktara gitmedi hocam abartma alt tarafı kulak çınlaması :D hala şaşıyorum arkadaş sana bu arada geçmiş olsun en kısa zamanda bunuda atlatırsın iyişallah

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

kulak çınlaması diyip geçmeyin insanın psikolojisini bozuyor tıptaki adı tinnitus eğer kalıcı tinnitus ise geçmiş olsun demekten başka birşey gelmez elimden bendede 1 senedir var gündüzleri pek sıkıntı olmuyor ama gece olupta yastığa koyduğum zaman çekilmez bir hal alıyor artık alıştım fakat ihmal etme bu hastalığın tıpta çaresi yok eğer ki iltihap felan değilse.

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben de günlerdir haftalardır sandım. 2 saatse bilmiyom da benim önceden yaşadığım gibi uzun süreliyse iltihap olabilir diyecektim. enfenksiyon falan bişey oluyo özellikle su kaçınca soğuk yiyince falan. normal antibiyotikle geçmiyo özel bi antibiyotik var onla geçiyo.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bende eskiden böyle kulak çınlaması değilde.. kafamın içinde testereyle ağaç kesiyolar gibi garç gurç sesler geliyodu.. kalp ritmine paralel mi oluyodu hatırlamıyorum kendiliğinden geçti... ne berbat birşeydi yaa aklıma geldide..

Toplam Hit: 2849 Toplam Mesaj: 25