folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Gecmise Gidemesek De Gecmisi Gorebiliriz

Gecmise Gidemesek De Gecmisi Gorebiliriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acizmendi
    acizmendi's avatar
    Erkek
    bunun belgesini gormek istiyorum. sanirim sen yanlis anlamissin okudugunu. ciddi bir sitede cikan yayina link verir misin?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek

"Geçmiş" bir biçimde DNA'larımıza kodlanmıştır. Yani "bugün de dün vardır, ben de ise dedem (ya da ninem)" durumu. Maddelerin DNA'larının tamamına işlenmiştir sanıyorum "Geçmiş" in kodları. Bu durumda "Sonuç-Sebep" ilişkisi kurarak geçmişin görüntülerine, sesine v.b ulaşabiliriz sanıyorum ama görüntü, ses v.b kaydı yapamayız, yapabilirmiyiz yoksa?

Belki de bizler zaten geçmişin görüntülerinin, seslerinin v.b kaydıyızdır :D

Not: Görsek nolacak görmesek nolacak, sallayın gitsin :) Biz varsak hayat var, biz varsak dünya var, yok isek ne hayat, ne ses, ne de görüntü var...

[Ne demiş şair; "Baki kalan gökkubbede hoş bir seda imiş"]

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
Toplam Hit: 8594 Toplam Mesaj: 23