folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Geçmişini Unutmayan Değerli Zaat

Geçmişini Unutmayan Değerli Zaat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    RootB bunu yazdı

Mübarek :)

Ya degilse Sarkitmisin nesin la buralaradami girdiniz. Cemaatcilerin hitabi sa mübarek görüsürüz mübarek nasilsin mübarek . Desen adim ahmet as mübarek der gider. Kİmin adamisin senn :D

abi baskı altında mı mesaj yazıyorsun neler oluyor :W

yazdıklarını anlamak için özel ekip kurmak gerekiyor tane tane anlat

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Bak Tarik bin Ziyad var. Uyar mi sana bilmem. Takvimin arkasinda okumustum.

Dagda cobanken abbasilerin mi emevilerin mi ne komutani oluyor. Basari ustune basari kazaninca baskomutan yapiyorlar orduya. O zamanki Ispanya'ya sefere cikiyor, kendileri 300 kisi, dusman 3000 milyar kisi. Asker korkuyor, geri duruyor. Tarik bin Ziyad da gemileri yaktiriyor geri donemesinler diye. (Gemileri yakmak deyimi burdan gelir)

Sonra yeniyorlar tabi. Ispanya hazine odasina giriyor, altinlara ayaklariyla basiyor. Kendi kendine diyor ki:

"Ey Tarik! Dun dagda cobandin. Bugun muzaffer bir komutan. Unutma yarin toprak olacaksin." 

Ayaginin tersiyle altinlari itiyor, orda iki rekat namaz kiliyor. Oyle iste, cikar artik kendine bir pay mubarek :)

Ha bu arada: Cebel-i tarik bogazi da bu zaaaatin ismine ani olarak verilmis diye bir soylenti de dolasmakta. Ne kadar dogru bilemem.

mizahi tarafından 12/Ara/12 19:14 tarihinde düzenlenmiştir

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Çok mübarek yalanlar bunlar. Ama gereklidir.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Dagda cobanken abbasilerin mi emevilerin mi ne komutani oluyor. Basari ustune basari kazaninca baskomutan yapiyorlar orduya. O zamanki Ispanya'ya sefere cikiyor, kendileri 300 kisi, dusman 3000 milyar kisi. Asker korkuyor, geri duruyor. Tarik bin Ziyad da gemileri yaktiriyor geri donemesinler diye. (Gemileri yakmak deyimi burdan gelir)

Sonra yeniyorlar tabi. Ispanya hazine odasina giriyor, altinlara ayaklariyla basiyor. Kendi kendine diyor ki:

"Ey Tarik! Dun dagda cobandin. Bugun muzaffer bir komutan. Unutma yarin toprak olacaksin." 

Ayaginin tersiyle altinlari itiyor, orda iki rekat namaz kiliyor. Oyle iste, cikar artik kendine bir pay mubarek :)

Ha bu arada: Cebel-i tarik bogazi da bu zaaaatin ismine ani olarak verilmis diye bir soylenti de dolasmakta. Ne kadar dogru bilemem.

dusman 3000 milyar kisi.  bu soykırıma girer hocam :D

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.frmtr.com/tarih/747051-sultan-mahmud-ve-ayaz.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslarim kimseye nasihat ögüt verme derdinde degilim kendimde ac fakir bir ögrenciyim parayı bulsam zaten bunlari unutacak kadar dda degil aylik 100 200 tl fazla olsa zaten kendimi kaybediyorum.  Aklima geldi sorduk sorusturduk bulduk beyin bedava atalim dursun yarin öbürgün birine anlatiriz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

dusman 3000 milyar kisi.  bu soykırıma girer hocam :D

girmez girmez. sayi net rakam. gidip goren arkadaslar var.

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 1998 Toplam Mesaj: 18