folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Geçmişte Silinen Dosyaları Kurtarmak Mümkünmü Sizce ?

Geçmişte Silinen Dosyaları Kurtarmak Mümkünmü Sizce ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

O verilerin üzerinden 2 sene heçmiş hocam, eğer diski kullanıyorduysan unut.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı
    ReeX bunu yazdı
    CodeInside bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

2-3 gün önce bir arkadaşımın format atılmış bilgisayarından 1 gb'lık video dosyasını %100 sağlam şekilde kurtardık(ki harddisk'in %20lik kısmının üstüne başka verilerde yazılmıştı formattan sonra)

Recuva gelişmiş kipte dene kesinlikle bulur.

%100 garantiyi ücretli servisler bile veremiyor sen nasıl sadece bir program kullandırarak kesinlikle diyebiliyorsun :)

Adam kendi dosyasını %100 sağlam kurtarmış ne garantisinden bahsediyorsun

ben ne yazmışım, bir daha oku istersen. "kesinlikle" ne demek? türkçen mi yok? şu mesajları tam anlamadan atmasak nasıl olur?

türkçem yok gel türkçe öğret bana

Gimme Some Tits
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

hocam cok cok önemli şeyler ise, bu kurtarma işlerini yapan şirketler var.(ancak baya tuzlular)

@heza harddiscini göstermişti yanlış hatırlamıosam 500-600 dolarlık bi fiyat çekmişlerdi, bi kendisine pm at istersen.

zar zor o parayı vermemeye ikna etmiştim onu ozman ama hala o harddisci kullanmıyo ilerde o parayı vericek :D 

Toplam Hit: 2893 Toplam Mesaj: 24