Geforce 8500Gt
-
aslında sana daha güzel ve ucuz ekran kartı söylüyim sonic :) diye bi marka harika direk overclok lu geliyor hemde 60 70 milyona :) benim ev arkadaşım aldı 8500 gt den daha iyi bi ekran kartı bence :)
8500gt ye over clok yapmama rağmen onun overcloklu haline zar zor geldi :) yani harika bi ekran kartı daha yolun başında olduğundan ve çoğu kimsenin bilmediğinden fiyatı öyle ama bir kaç yıl içince piyasada yerini alacağına eminim :)
harikadır ama sen bilirsin sen yinede ben 100 150 verecem diyorsan sen bilirsin iyi araştır ...
bizim arkadaş donanımcıdır..:) ucuz paralara harika şeyler toplar:)
tavsiyeme uy internette araştır bence :) kardeşim ..
sonic :) markası tam modelini hatırlamıyorum ... overcloklu halini alacaksın
300 küsürde 8500 normalde overclok yapınca 600 a 650 ye kadar çıkıyo sonic direk 650 de :)
hadi kolay gelsin kardeşim ...
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim öyle bi şey yok benim bilgisayarım 8500 gt var canavar gibi çalışıyo üstüne over clok dahil yapılı bi sorun yok :)
eski bi ekran kartının soğutucusu vardı fan yani onuda taktım hiç bi şey yok :)
almak istiyorsan al manyak bi ekran kartı benim hoşuma gidiyo en azından :) kaldırmadığı oyun yok daha :)
-----------------------------crysis oynaya biliriz demi high de olmasada :D hani medium da filan :D şimdi alıcagım bu pc bi ev bilgisiyarı yani dogal olarak oyun oynanacak :D