Geforce GTX 960M Graphicsscore Değeri
-
Arkadaşlar yeni monster abra a7 v.6.5.2 aldım. Win 10 Pro kurdum ve sistem derecelendirmesine bakayım dedim. Anaaa o da ne kaldırmışlar 8 den sonra :) neyse başlat+r winsat formal ile derecelendirmeyi çalıştırdım bütün değerler çok iyi en az 8.8 var bir tek GraphicsScore 5.1 çıktı. Ekran kartım başlıkta belirttiğim gibi GeForce GTX 960m. Bu değer normal midir? Yoksa hemen değişim mi isteyim ?
-
hemen değiş sistemi hacı. masaüstü topla. gtx 1080 al. para yetişmezse 1070 veya 1060..
-
Meliksah bunu yazdı
hemen değiş sistemi hacı. masaüstü topla. gtx 1080 al. para yetişmezse 1070 veya 1060..
Hocam benim laptopa ihtiyacım var masaüstüne değil. Bu değer normal mi sadece onu anlamaya çalışıyorum
-
winsat onboard gpu ile çalışmıs nvidia değeri değil o
kafana takma
-
bende de monster var (abra a5) bu alete windows 7 kurmanın bi yolunu gösterin ya
deli etti windows 10
-
Hocam bende monster almayi planliyorum memnun musun hakediyormu oyunlarda vs
-
nerden bakıyonuz ona :D benim win 10 da yok
-
serhat8102 bunu yazdı
nerden bakıyonuz ona :D benim win 10 da yok
hocam ilk postu tam okursan bahsettim winsat formal diye bi arattır.
-
KAAMOS bunu yazdı
winsat onboard gpu ile çalışmıs nvidia değeri değil o
kafana takma
Hocam emin misin kafama takmama konusunda :) daha bugün aldım pc yi bi sorun teşkil ediyorsa hemen iade edip başka sıfır pc istiyecem :)
nurulmac11 bunu yazdıbende de monster var (abra a5) bu alete windows 7 kurmanın bi yolunu gösterin ya
deli etti windows 10
Hocam ben teknik servisi ile konuştum kurulmuyormuş bende 7 yükleyecektim mecbur 10 yükledim.
MaxeL bunu yazdıHocam bende monster almayi planliyorum memnun musun hakediyormu oyunlarda vs
Hocam daha bugün aldım ama oyun konusunda bi bilgi veremiyecem malesef çünkü oyun yüklemiyecem ben tasarım için aldım.
-
yaklaşık 2 senedir monster kullanıyorum
Kendisi şu alet http://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V2-7.html#.V_5w7uCLSUk GTA V i full ayarlarda oynadım banamısın demiyor. Turbo fan devreye girdiğinde aşırı bir gürültü mevcut sadece
Hepsi full ayarda oynanmıştır.
World of warcraft
Gta V
Witcher 3
Nba 2K16
Overwatch
Tom Clancy's The Division
Edit: Oyun ekleme
jandark06 tarafından 12/Eki/16 20:26 tarihinde düzenlenmiştir -
jandark06 bunu yazdı
yaklaşık 2 senedir monster kullanıyorum
Kendisi şu alet http://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V2-7.html#.V_5w7uCLSUk GTA V i full ayarlarda oynadım banamısın demiyor. Turbo fan devreye girdiğinde aşırı bir gürültü mevcut sadece
Hepsi full ayarda oynanmıştır.
World of warcraft
Gta V
Witcher 3
Nba 2K16
Overwatch
Tom Clancy's The Division
Edit: Oyun eklemesendeki t7 bende v7 :)