Gel Metehan
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
racon kesmek,sizsiz vallah ve gelsenize demen biraz şiiri basitleştirmiş ama genel anlamda güzel..klasik özlem sözlerinden oluşan bu şiir insanı pek duygulandırmasada genel olarak başarılı sayılabilir:)
ilk kez Turkce bir siir yaziyordum , gelicekte bunlari dusunurum... -
Ozan Arif esinlenmesi var gibi ;)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Ozan Arif esinlenmesi var gibi ;)
negibi bir esinlenme ? :) -
tarz olarak haci.
-
Noktalama hatası nedeniyle ikinci mısrayı yanlış anlamışım.
''Gel Metehan Turan sisler içinde,''
kısmını;
''Gel Metehan, Turan sisler içinde,''
Olarak düzenlersen, daha anlamlı olur.
-
söz uyumundan çok verdiği mesaja kilitlendiğim için içimde kıpırtılara yol açtı bu şiir..
Gelse de görse kurduğu şanlı Türk Ordusunun arkasından ne işler çeviriyor köpoğulları, ve de bunu Ordu nun koruduğu milletten destek alarak yapıyor..
içim acıyor gerçekten :|
bu arada konuya girerken illa metehan nickli biri gelip buyur geldim falan der diyodum ki gerçekten de öyle olmuş :)
-
Swool bunu yazdı:
Olmayan bir Turan, sisler içinde olamaz.
-----------------------------Turan her zaman var . ;) ve ben ve benim gibi düşünenler oldukçada herzaman olacaktır dava adamıyız biz . ;)
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------Turan her zaman var . ;) ve ben ve benim gibi düşünenler oldukçada herzaman olacaktır dava adamıyız biz . ;)
-----------------------------Davana saygım var fakat şiirde geçen Turan'la, bahsettiğin Turan aynı anlamda kullanılmamış.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=68618&sayfa=2#668773
-
Swool bunu yazdı:
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------Davana saygım var fakat şiirde geçen Turan'la, bahsettiğin Turan aynı anlamda kullanılmamış.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=68618&sayfa=2#668773
-----------------------------Turancılık çok geniş bir kavramdır . swool arkadaş yanlış anlamış pm attı kusruna bakmayın arkadaşlar ...
-
benim bahsettigim Turan buyuk Turan ulkusu