Geldiler!
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
bulunan uzaylı cesetlerinin hepsinin de nedense sağ bacağı kopmuş oluyo anlamadım gitti :D
1940 lı yıllarda amerikaya düşen ufoda bulunan ceasetlerin fotoğrafları geçen ay gazetelerde çıkmıştı.o fotdada sağ bacak yoktu :D
-----------------------------hocam o sağ bacak olayı entresan ama ben inanıyorum ki Türkiye'ye düşselerdi sağ bacaktan önce başka taraflarını korumaları gerekirdi :D
Hey Allah'ım ya! önceden uzaylı saçmalıkları bile daha bi inandırıcı olurdu...
-
hocam cok guzel acıklamıs peki buna ınanan varmı dunyanın kaynakları yetmıyo Türkiye haric Allah a sukur bizimkiler bize yeter adamlar dunyanın yarısını kırmaya calısıyolar ? sizin gorüşünüz nedir?
-
Feyk.
-
yahu varmıdır böyle bir dava nerden geliyor arkadaşlar bunlar 2adımlık yer mi ?
hadi geldiler anasını satıyım bu dayıların gelmesi için bilmem kaç ışık yılı önce yola çıkmış olmaları gerekmiyomu ?
bi nevi geçmişten geliyorlar lan bunlar.
hadi onuda geçtim ulen hiç olmazsa bi bindiğin aracına el at.
fiat bile şahine el attı içi dışı değiştirdi.
bu hacılar gezgenlermiş ışık yılıymış samanyoluymuş sen takıl hala kütahya porselen tasarımından vazgeçme.
ilginç geliyor bana yav..
-
hocu ben inanıyorum dünya dışında hayat olduğuna. zira sonu yok diye kabul edilen uzayda sadece insanların yaşaması büyük israf olurdu:D
-
neden herkes boyuna takmis
önemli olan islevi diye simdiye kadar kendimizi bosunami kandirmisiz..
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
hocu ben inanıyorum dünya dışında hayat olduğuna. zira sonu yok diye kabul edilen uzayda sadece insanların yaşaması büyük israf olurdu:D
-----------------------------orası öylede hocam tek değilizde bunlarla da olmayalım ya ! :D
-
Hocalar az mantılı olun o plesenta ya :D istenmeyen bi çoçuğu aldırmışlar doğaya atmışlar yada özürlü doğum olacağı için aldırmışlar illegal yollardan.toprak verdi toprak alsın hesabı geri atmış itneler :) satın çinlilere iyi para ediyo onlarda :D yada hayrını verselerdi keske gariplerin karına et girerdi şakası bile kotu ama adamlar plesentayı yiyolar aga :S ee si bu bi plesenta ve kamera acıları vve ayarlarıyla oynanarak uzaylı görüntüsü verilmiş ;)
-
Arkadaslar, bunu FAKE oldugu her halinden belli, kaldi ki eski bir dizide bu kukla kulanilmisti :D Yok uzayli cesedi bulunmus fln bu tarz haberlerin geneli yalandir. bazi ilginc canlialr bulndu tmm, ama bunalr uzayli degil, laboratuvardan kacan deney hayvanlari oldugu belirlendi.
-
bence uzaylı diye birşey yok (demek istediğim uzayda yaşıyan canlılar tabiki var ama bize benzeyeni yoktur, bakteri virüs tarzı şeylerdir)
bunlar olsa olsa, ya sahtedir, ya bilim adamlarının genetiğiyle oynadığı canlılardır...