Geleceğin Oyun Teknolojisi
-
Bu sabah karşılaştığım bir haberle, elder scroll skyrim 5 tanıtım videosunu yeni nesil olacak oyun konsolu ile yapmışlar çok fazla ilgimi çekti çok güzelde bir ürün olacak gibi görünüyor, sizi video ile baş başa bırakıyorum
-
bu olursa gamerlar ortalama 60 kilo verirler üstüne menisküs yaparlar.
-
Zaten satılan ürünler. Ayrıca hepsinin birleşmesi imkansız gibi birşey hepsi ayrı ayrı firmalara ait ürünler.
Oculus rift zaten hızla geliştiriliyor yakın zamanda çıkacak. Developer sürümü 75 yada 175 dolar filan olması lazım. Valve'nin de desteğini aldılar half life filan oculus rift destekliyor olacak çıkıtğında.
-
mouse keyboard zevkinin yaşatacağını düşünmüyorum ayırca skyrim bi bana mı hoş gelmiyor
-
bunun bir üst boyutu matrix resmen.
-
Jump olayı nasıl oluyo? ben o platformu kırarım öyle kilolu biri değilimde ekşını seviyorum mk -.-
-
DaSpOnGe bunu yazdı
Jump olayı nasıl oluyo? ben o platformu kırarım öyle kilolu biri değilimde ekşını seviyorum mk -.-
ohaaa apo sen mi geldin lan nasıl nezaman nerden geldim olumm
-
ArduouS bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
2 haftadan fazla oldu galiba rica ettim açtılar banımı :D
-
DaSpOnGe bunu yazdıArduouS bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
2 haftadan fazla oldu galiba rica ettim açtılar banımı :D
biz alışmıştık böyle hacı ya :/ neyse hg, sen jump yapma valla alt katta bulursun kendini sonra
-
ahaha kilolu bi adama nba oynatıcan bununla makina pert.
-
fifa falan da oynanmaz