folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Gelecek Olan Zamma Karşın Vatan Bilgisayar Bal Satmaya Karar Verdi

Gelecek Olan Zamma Karşın Vatan Bilgisayar Bal Satmaya Karar Verdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bu kadar vergi nereye gidiyor be birader? hepsini  yiyor olamazsınız yya

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Vatan C. neyin protestosunu yapıyor? Zaten piyasanın üzerinde satan bir iki firmadan birisi. Normalde %20-30 zamlı satıp haftasonu %30 indirim yaptık diye milleti kandırıyorlar. Şimdi üstlerinden birisi kırpmaya başlayınca zorlarına mı gitti ne oldu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ulan yazınca da terörörörö derler.

Bir keresinde bir süt, peynir fabrikasına gitmiştim küçük bi iş için. İşçiler ile oturup yemek yedik falan.

Asgari ücreti sordum, o zamanlar 800 falandı, bi tüp 60-70 tl, az değil mi bu para emeğinize yazık, sömürülüyorsunuz dedim.

Adamın dediğine bak "Allah devletimize zeval vermesin de bize bişey olmaz" Ulan devlet dediğin seni sikiyor dicektim ki saygımı bozmayayım dedim.

Demem o ki kimse bu zamları umursamaz, zenginler parayı basıp alacaktır, fakirler de götünden başından eksiltip alacaktır.

Gene devlet sikecek gene sikecek.

Ha ben mi ? Asla almam. Her boku yurt dışından getirtebilirim. Ki Öyle de yapacağım.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Bir keresinde bir süt, peynir fabrikasına gitmiştim küçük bi iş için. İşçiler ile oturup yemek yedik falan.

Asgari ücreti sordum, o zamanlar 800 falandı, bi tüp 60-70 tl, az değil mi bu para emeğinize yazık, sömürülüyorsunuz dedim.

Adamın dediğine bak "Allah devletimize zeval vermesin de bize bişey olmaz" Ulan devlet dediğin seni sikiyor dicektim ki saygımı bozmayayım dedim.

Demem o ki kimse bu zamları umursamaz, zenginler parayı basıp alacaktır, fakirler de götünden başından eksiltip alacaktır.

Ha ben mi ? Asla almam. Her boku yurt dışından getirtebilirim. Ki Öyle de yapacağım.

Hocam gümrüğü nasıl aşıyon?

Yurtdışı derken Irak 'ı falan mı kast ettin ebay , amazon falan mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Austen bunu yazdı

Vatan C. neyin protestosunu yapıyor? Zaten piyasanın üzerinde satan bir iki firmadan birisi. Normalde %20-30 zamlı satıp haftasonu %30 indirim yaptık diye milleti kandırıyorlar. Şimdi üstlerinden birisi kırpmaya başlayınca zorlarına mı gitti ne oldu?

Adam 10 tane satıp 10 kurulşş kazanacağıma 1 tane satarım 10 kuruş kazanırım en azından az müşteriyle muhattap olurum diyor ki mantıklı. Serbest piyasa hocam almazsın olur biter. Haftasonu Bindirimini yapmayan tekno market mi var :D 1500 liralık aletin fiyatını 2500 çıkartıp 1450 satıyoruz diyor hepsi :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Abi hiç görmediniz mi Vatan'da satılıyor zaten bal. Ben sormuştum şirketin sahibinin Fas'ta mı Suriye'de mi ne arı çiftlikleri varmış.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Abi hiç görmediniz mi Vatan'da satılıyor zaten bal. Ben sormuştum şirketin sahibinin Fas'ta mı Suriye'de mi ne arı çiftlikleri varmış.

Eczanede patates satmaya benziyor bu ne hal

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kimsenin suçu değil benim. çünkü hayatta ne almaya niyetlendiysem önceden zam gelir.

uğursuz biriyim yada çok şanssız. telefonumun bozulduğu zamana denk geldi şansıma tüküreyim.

aynısını bende yaşayan birisiyim. tam mobil platform değiştirmeye karar vermişken ortalık savaş alanına döndü.

bizim android cihazlar çöp oldu. ayfonlara 2 katı zam geldi.

ulan dedim hele bir durun. hep banamı denk geldi bu zamlar.

bence piskolojinin derinliklerinde yatan bir mevzu. dikkat çekici birşey olduğunda o şeye yönleniyoruz ve biryerlerimizde patlıyor :S

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Hadi koş dağa çık.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 6093 Toplam Mesaj: 30
bal