Gelecek Olan Zamma Karşın Vatan Bilgisayar Bal Satmaya Karar Verdi
-
bu kadar vergi nereye gidiyor be birader? hepsini yiyor olamazsınız yya
-
Vatan C. neyin protestosunu yapıyor? Zaten piyasanın üzerinde satan bir iki firmadan birisi. Normalde %20-30 zamlı satıp haftasonu %30 indirim yaptık diye milleti kandırıyorlar. Şimdi üstlerinden birisi kırpmaya başlayınca zorlarına mı gitti ne oldu?
-
Ulan yazınca da terörörörö derler.
Bir keresinde bir süt, peynir fabrikasına gitmiştim küçük bi iş için. İşçiler ile oturup yemek yedik falan.
Asgari ücreti sordum, o zamanlar 800 falandı, bi tüp 60-70 tl, az değil mi bu para emeğinize yazık, sömürülüyorsunuz dedim.
Adamın dediğine bak "Allah devletimize zeval vermesin de bize bişey olmaz" Ulan devlet dediğin seni sikiyor dicektim ki saygımı bozmayayım dedim.
Demem o ki kimse bu zamları umursamaz, zenginler parayı basıp alacaktır, fakirler de götünden başından eksiltip alacaktır.
Gene devlet sikecek gene sikecek.
Ha ben mi ? Asla almam. Her boku yurt dışından getirtebilirim. Ki Öyle de yapacağım.
-
cuneyd bunu yazdı
Bir keresinde bir süt, peynir fabrikasına gitmiştim küçük bi iş için. İşçiler ile oturup yemek yedik falan.
Asgari ücreti sordum, o zamanlar 800 falandı, bi tüp 60-70 tl, az değil mi bu para emeğinize yazık, sömürülüyorsunuz dedim.
Adamın dediğine bak "Allah devletimize zeval vermesin de bize bişey olmaz" Ulan devlet dediğin seni sikiyor dicektim ki saygımı bozmayayım dedim.
Demem o ki kimse bu zamları umursamaz, zenginler parayı basıp alacaktır, fakirler de götünden başından eksiltip alacaktır.
Ha ben mi ? Asla almam. Her boku yurt dışından getirtebilirim. Ki Öyle de yapacağım.
Hocam gümrüğü nasıl aşıyon?
Yurtdışı derken Irak 'ı falan mı kast ettin ebay , amazon falan mı?
-
Austen bunu yazdı
Vatan C. neyin protestosunu yapıyor? Zaten piyasanın üzerinde satan bir iki firmadan birisi. Normalde %20-30 zamlı satıp haftasonu %30 indirim yaptık diye milleti kandırıyorlar. Şimdi üstlerinden birisi kırpmaya başlayınca zorlarına mı gitti ne oldu?
Adam 10 tane satıp 10 kurulşş kazanacağıma 1 tane satarım 10 kuruş kazanırım en azından az müşteriyle muhattap olurum diyor ki mantıklı. Serbest piyasa hocam almazsın olur biter. Haftasonu Bindirimini yapmayan tekno market mi var :D 1500 liralık aletin fiyatını 2500 çıkartıp 1450 satıyoruz diyor hepsi :D
-
Abi hiç görmediniz mi Vatan'da satılıyor zaten bal. Ben sormuştum şirketin sahibinin Fas'ta mı Suriye'de mi ne arı çiftlikleri varmış.
-
KrypT bunu yazdı
Abi hiç görmediniz mi Vatan'da satılıyor zaten bal. Ben sormuştum şirketin sahibinin Fas'ta mı Suriye'de mi ne arı çiftlikleri varmış.
Eczanede patates satmaya benziyor bu ne hal
-
futurist bunu yazdı
kimsenin suçu değil benim. çünkü hayatta ne almaya niyetlendiysem önceden zam gelir.
uğursuz biriyim yada çok şanssız. telefonumun bozulduğu zamana denk geldi şansıma tüküreyim.
aynısını bende yaşayan birisiyim. tam mobil platform değiştirmeye karar vermişken ortalık savaş alanına döndü.
bizim android cihazlar çöp oldu. ayfonlara 2 katı zam geldi.
ulan dedim hele bir durun. hep banamı denk geldi bu zamlar.
bence piskolojinin derinliklerinde yatan bir mevzu. dikkat çekici birşey olduğunda o şeye yönleniyoruz ve biryerlerimizde patlıyor :S
-
cuneyd bunu yazdı
Hadi koş dağa çık.