Gelecek Seçimde
-
AKP sadece esnaflardan %5 ile 10 arası bir oy kaybetmiştir tahminimce.
-
kime verecem bilmiyorumda Tayibe vermiyecem onu biliyom :)=
bbp olabilir tp olabilir sağ partilerden biri olacakta bakalım kim olacak o şanslı parti :)
-
TKP= Türkkiye Kominist Partisi :) işte adam gibi parti ..............
-
akp dışındaki bi partiye olur. deniz baykal giderse kesinlikle CHP
-
arkadaşın biri demiş her 100 kişiden 47 si AKP (pastanın yarısı )
geri kalan 53 kişi de değişik partilere vericek
sonuç= tekrar AKP
AKP değilim ama türkiye genellemesi yaparsak sonuç yine AKP olacak :(
-
küfür yasaksa her zaman yasak olsun. akpye oy verenlerin ağzına yüzüne söven sayanlar özellikle xz denen kişi neden ceza almıyor? İllaki karşılıklı küfürleşmeler mi başlasın?
-
Osman Pamukoğlu Halk ve Eşitlik Partisi
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------
Osman Pamukoğlu Halk ve Eşitlik Partisi
-----------------------------halk değil kardeşim hak

-
gerizekalıyım yada akıllıyım,öküzde olabilirim.AKP'yi seviyorum diyelim sizene bundan ?
ben chp ye oy verenin kıçına oklar girsin diyormuyum? Aslında şuna takılıyorum hocalar bir akp liden chp ye oy verene kafam girsin gibi bir laf duymadım ama akp ye oy verenin ne anası kalıyor ne bacısı..
Şimdi benim annem babamda akp ye oy veriyor.Bende doğal olarak florasan girsin diyen arkadaşa o florasanın fabrikası girsin derim :) Ben kime vereceğim konusunda kararsızım üzerime alınmıyorum bu lafları ama edilen her kfrün ucu aileme geliyor.Bu belkide bu sitede yaptığım 10. uyarı..
akpye zarta zurta oy veriyor diye kimse sizin kfrünüzü yemek zorunda değil.
-
söylemedi demeyin. Önümüzdeki seçimde....................MUSTAFA SARIGÜL...................işaretlendi.Yani siz oyunuzu kime verirseniz verin.
Başbakan yada koalisyon kuracak genel başkan Mustafa Sarıgül olacak. Kendisi şu aralar partiyi kurma aşamasında.Şahsen hiç sevme kendisini.
ama azcık dış siyaaseti okuyan arkadaşım var. onda naldığım bilgiler doğrultusunda durum bu.
sizin nereye verdiğiniz pek önemli değil. önemmli olan işaretlenmiş olması. Öyle değilmiydi ki Tayyip hapisten çıktı 18 gün sonra başbakan oldu.????