Gelecek Zamandan Geldiğini İddia Eden Adam..
-
Federal güvenlik görevlileri, içeriden bilgi sızdırma suçlamasıyüzünden bir Wall Street borsacısını tutuklayıp sorgulamaya başladılar.Tutuklanan borsa dahisi, 2256 yılından günümüze zaman yolculuğuyaptığını iddia ediyor! `Security and Exchange Commission` kaynaklarına göre 44 yaşındakiAndrew Carlssin, 28 Ocak tarihindeki tutuklanmasına yol açan şüpheuyandırıcı olağanüstü borsa başarısını yukarıdaki gibi garip birşekilde açıklamakla yetiniyor. Bir SEC görevlisi şöyle diyor: `Bu adamın palavralarına inanmıyoruz, yadelinin teki ya da patolojik bir yalan söyleme vakası.`Ancak bir deşöyle bir gerçek var elimizde: Adam 800$`lık bir yatırım ile başlamışve 2 hafta içinde sahip olduğu portföy 350 milyon doların üzerinde!Borsa üzerinden gerçekleştirdiği tüm alışlar ve satışlar beklenmedikgelişmelerin bilgisine dayanıyor, bunu şans faktörü ile açıklamakmümkündeğil.` `Bu bilgilere sahip olmasının tek bir yolu ver, işlem yaptığışirketlerle ilgili içeriden bilgi sızdırmış olması ki bu da yasadışı.Bize bilgi kaynaklarını söyleyene kadar onu Rikers Adası`ndaki birhücrede tutmayı düşünüyoruz.` Geçen yılki borsa dalgalanmaları pek çok yatırımcıyı beş parasızbırakmıştı. Aynı esnada Carlssin 126 çok riskli işlem gerçekleştiriphepsinden de yüksek kazançlar elde edince gözler bir anda bu borsacıyadönmüştü. Carlssin, 200 yıl ileriki bir tarihten, yani gelecekten günümüzegeldiğini iddia ediyor ve tabii o zamanki tarih ve istatistikkayıtlarında da günümüzdeki borsa dalgalanmaları detaylı olarakyazıyormuş. Carlssin`e göre: `Bu fırsata karşı koymak çok zordu. Aslında her şeyinsıradan ve doğal görünmesini planlamıştım. Bilirsiniz işte, sağda soldabirkaç doları bile bile kaybedecek ve böylece normal bir borsacıgörüntüsü çizecektim ancak son anda yakalandım. Üzerine gidilenCarlssin, Usame Bin Ladin`in akıbeti ve AIDS`in çaresi gibi tarihigerçekleri de açıklayabileceğini söyledi, tek ihtiyacı olan zamanmakinasına binmesinin izin verilmesi. Ancak Carlssin, makinanın nerede olduğunu bir türlü söylemediği gibinasıl çalıştığını açıklamayı da reddediyor, sebep: `bu teknoloji kötügüçlerin eline geçebilir.` Yetkililer bu adamın iddialarının palavra olduğu konusunda hemfikirancak bir SEC yetkilisi şunu itiraf ediyor: `Elimizdeki tüm federalkayıtları taradık, Andrew Carlssin isimli biriyle ilgili olarak, böylebir adamın yaşadığını, bir şeyler yaptığını gösteren Aralık 2002tarihinden önce hiçbir kayıt yok.`
23 Kasım 2005 -
Ala ala çok ilginç yaw!Adam hakikattende gelecekten gelmiş olabilir! Tabi eğer bu kayıtar doğruysa.
-
%50 dogruluk payı var. ya gelmiştir, ya gelmemiştir =)
-
Türkiye Abd'nin a.koyuyor onları söylüyemio adamların kalbine iner die :D:D
-
Zaman makinesi icat edilmiş / edilecek olsa idi , şimdiye bunu farkederdik.. Şuan buraya bunu yazmazdım bile , bi şekil belli ederdi kendini .. Zaten olası bir ihtimalide yoktur bilim kurgu filmlerinde olur anca :)
-
Valla olayın aslı var , yani adam iddia ediyor , ama zaman makinesini yapmışmı onun aslı var mı onu bilmem : )
-
deja vu filmini izledi kesin ibne :D
-
adam atıcak yalan bulamamıs amk :D sallamıs bişey belli ki, ona bakarsak bnde heroes 'm lan o zman :D
-
palavra yok öle bişi
ihaleye fesat karışmış kılıf uyduruolar :) -
ya bence olabilir böyle seyler zaman yolculugu fln yani illa makinadan olacak deil de bilmiom yani bana çok aceyip gelmioo
-
SaLLamış Adam
Toplam Hit: 2243 Toplam Mesaj: 20