folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gelecek Zamandan Geldiğini İddia Eden Adam..

Gelecek Zamandan Geldiğini İddia Eden Adam..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Federal güvenlik görevlileri, içeriden bilgi sızdırma suçlamasıyüzünden bir Wall Street borsacısını tutuklayıp sorgulamaya başladılar.Tutuklanan borsa dahisi, 2256 yılından günümüze zaman yolculuğuyaptığını iddia ediyor! `Security and Exchange Commission` kaynaklarına göre 44 yaşındakiAndrew Carlssin, 28 Ocak tarihindeki tutuklanmasına yol açan şüpheuyandırıcı olağanüstü borsa başarısını yukarıdaki gibi garip birşekilde açıklamakla yetiniyor. Bir SEC görevlisi şöyle diyor: `Bu adamın palavralarına inanmıyoruz, yadelinin teki ya da patolojik bir yalan söyleme vakası.`Ancak bir deşöyle bir gerçek var elimizde: Adam 800$`lık bir yatırım ile başlamışve 2 hafta içinde sahip olduğu portföy 350 milyon doların üzerinde!Borsa üzerinden gerçekleştirdiği tüm alışlar ve satışlar beklenmedikgelişmelerin bilgisine dayanıyor, bunu şans faktörü ile açıklamakmümkündeğil.` `Bu bilgilere sahip olmasının tek bir yolu ver, işlem yaptığışirketlerle ilgili içeriden bilgi sızdırmış olması ki bu da yasadışı.Bize bilgi kaynaklarını söyleyene kadar onu Rikers Adası`ndaki birhücrede tutmayı düşünüyoruz.` Geçen yılki borsa dalgalanmaları pek çok yatırımcıyı beş parasızbırakmıştı. Aynı esnada Carlssin 126 çok riskli işlem gerçekleştiriphepsinden de yüksek kazançlar elde edince gözler bir anda bu borsacıyadönmüştü. Carlssin, 200 yıl ileriki bir tarihten, yani gelecekten günümüzegeldiğini iddia ediyor ve tabii o zamanki tarih ve istatistikkayıtlarında da günümüzdeki borsa dalgalanmaları detaylı olarakyazıyormuş. Carlssin`e göre: `Bu fırsata karşı koymak çok zordu. Aslında her şeyinsıradan ve doğal görünmesini planlamıştım. Bilirsiniz işte, sağda soldabirkaç doları bile bile kaybedecek ve böylece normal bir borsacıgörüntüsü çizecektim ancak son anda yakalandım. Üzerine gidilenCarlssin, Usame Bin Ladin`in akıbeti ve AIDS`in çaresi gibi tarihigerçekleri de açıklayabileceğini söyledi, tek ihtiyacı olan zamanmakinasına binmesinin izin verilmesi. Ancak Carlssin, makinanın nerede olduğunu bir türlü söylemediği gibinasıl çalıştığını açıklamayı da reddediyor, sebep: `bu teknoloji kötügüçlerin eline geçebilir.` Yetkililer bu adamın iddialarının palavra olduğu konusunda hemfikirancak bir SEC yetkilisi şunu itiraf ediyor: `Elimizdeki tüm federalkayıtları taradık, Andrew Carlssin isimli biriyle ilgili olarak, böylebir adamın yaşadığını, bir şeyler yaptığını gösteren Aralık 2002tarihinden önce hiçbir kayıt yok.`
    23 Kasım 2005

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Ala ala çok ilginç yaw!Adam hakikattende gelecekten gelmiş olabilir! Tabi eğer bu kayıtar doğruysa.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    %50 dogruluk payı var. ya gelmiştir, ya gelmemiştir =)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

Türkiye Abd'nin a.koyuyor onları söylüyemio adamların kalbine iner die :D:D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Zaman makinesi icat edilmiş / edilecek olsa idi , şimdiye bunu farkederdik.. Şuan buraya bunu yazmazdım bile , bi şekil belli ederdi kendini .. Zaten olası bir ihtimalide yoktur bilim kurgu filmlerinde olur anca :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Valla olayın aslı var , yani adam iddia ediyor , ama zaman makinesini yapmışmı onun aslı var mı onu bilmem : )

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    deja vu filmini izledi kesin ibne :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    adam atıcak yalan bulamamıs amk :D sallamıs bişey belli ki, ona bakarsak bnde heroes 'm lan o zman :D

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek
    palavra yok öle bişi
    ihaleye fesat karışmış kılıf uyduruolar :)

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ya bence olabilir böyle seyler zaman yolculugu fln yani illa makinadan olacak deil de bilmiom yani bana çok aceyip gelmioo
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    SaLLamış Adam

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 2244 Toplam Mesaj: 20