Gelecekte Nasıl Bir Hayat İstiyorsunuz ?
-
Gelecekte nasıl bir işe sahip olmak istiyorsunuz,hangi alanda çalışmak istiyorsunuz ,nasıl bir hayat standardına sahip olmak istiyorsunuz ve içinde bulunduğunuz şartlar bu gelecek hayallerinizi gerçekleştirmeye yetecek mi veya gelecek hayallerinize ulaşabileceğinizi düşünüyormusunuz ?
-
şu anda tüm borçlarımızı ödeyip bi rahata varmak sonra eğerki türkiyede turizm ii olursa yaptığım işe devam ederim ama olmadı yurt dışında dil kursuna gitme planım var eğer aldığım eğitim yaralı olursa türkiyede ya rehberlik yaparım tabi turzim ii olursa yada dilini konuştuğum ülkede türk turistlere rehberlik yaparım yada çevirmenlik tarzı bi işe girerim oda olmadı araba alır satarım oda olmadı baba mesleği olan oto tamirciliği yaparım ama şu devirde bir iş yeri açmak çok zor ve riskli onun yerine maaşlı çalışmak daha avantajlı...
-
üniyi dışarıda bitirip işimi orada dvm ettirmeyi düşünüyorum daha sonrada oranın vatandaşlıgına gecme fln filan (üniversite olarak yabancı bi ülke olmasada en azından orada yaşamak hedefim)
-
üniversiteye girdikten sora nereyi okuyosam en ii şekilde bitirip o alanda uzman olmak istiyorum.vatana millete hayırlı olacak ne varsa yapıcam
-
Once kollarini hareket ettir sonra universiteyi bitir sen :D
-
lüks hayat
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Once kollarini hareket ettir sonra universiteyi bitir sen :D
öss ye kadar düzelmiceği şüphesi içindeyim :)) -
ganimet bunu yazdı:
lüks hayat
Hoja Lüküs Hayatı Kim Kaybetmişte Sen BuLcan (: -
seri katil olmak en sonunda kendimede sıkıp yol almak abi bu hayat nekadar zevksiz ya sanki baska hayat varmıs gibi soluyorum
sıkıldım ben bu oyundan ya görevliyi cagırın yada yeni bi jeton getirin...
hocam hayallerimi soruyosanızda sevdiğim kızla evlenmek ve fazla değil sadece normal sartlarda yasayabilmek yani cok değil azda değil ortada değil ortanın bi ustu cogun bi altı coluguma cocuguma gelecek vadedebilecek bi hayat
-
Amelelelik yapmayı çok seviyorum, ve amelelik yapmak istiyorum..
Devam edicem mesleğime yani :)
-
demir satıp ticaret yapıp sakin huzurlu eşim çoluğum çoğumla mutlu yaşamak istiyorum.
Toplam Hit: 4529 Toplam Mesaj: 26