Geleneksel 1. TBT Kayseri Bulusmasi
-
ii lan geleyim hadi Bi arıza çıkmazsa geliriz eyw... yer Meydan olsun bizim tükana yakın :D begendikin arkası... Kayseripark olmassa iyi olur taa oraya kim gitcek :D olmazsa geze geze gideriz...
-
arkadaşlar
tarih: 27.12.2008 cumartesi
saat: 14:02 (ama müsait olup olmama durumlarınıza göre veya tekliflerinize göre deiştirebiliriz)
yer: Meydan (Atatürk heykelinin olduğu yer, hani arkada tarihi kabartmalar falan olan)
olarak ayarlıyoruz
planımız: saat 2 gibi buluşuruz, oradan muhabbet ede ede kayseri parka yürürüz, kayseri parkta teknosa bimeks falan gezer dağıtırız, orda bi yemek yer muhabbet ederiz, sonra da dağılırız...
size ters olan bi kısım varsa lütfen belirtin ki erken hareket edelim
-
2 erken benim için akşama doğru gelmeye çalışırım ama
-
kay yagdi nasil yürüyecegiz o kadar yolu ölürüz yari yolda.
-
bence de yaw o yol yürünmez. bence harmana gidelim hem sıcak hem oturur konuşuruz yolda zaten muhabbet edemeyiz :D
-
Müridler ben döneklik gibi olacak ama gelemeyebilirim. yılbasında Adanada olacakmışız. cuma aksam veya cumartesi sabah yola çıkacaz. Ben burda yalnız basıma geciriyim dedim aileme fakat olmaz sende geleceksin diye tutturdular. Yinede bu aksam ısrar ederim ikna edebilirsem gelirim yoksa siz takılın. H a gelirsemde ki zayıf ihtimal kys parka gitmek hayal oldu. sıcak bi cafede otururuz sohpet ederiz yada siz oturun sohpet edin :D
-
dayı yapman böyle...
-
Arkadaşlar yarın buluşacaz ama hala gelirim gelmem ya da oraya buraya gidelim deniyo. bi kesin bişeye bağlayalım ...
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------
2 erken benim için akşama doğru gelmeye çalışırım ama
-----------------------------
2 noluyo ki zaten akşama doğru işte :Dsaat 2 meydan bilgiler yukarda yazıyo...
yarın 2 de görüşürük
fotoğraf makinesi getirmeyi unutmayın :)
-
keşke bende olabilsem gelebilsem