Geleneksel 3. Tahribat Konya Buluşması
-
konuyla bir alakası olmucak ama;
oleyyy bea tahribat'ı ozlemişim yafss:) -
mydonoz az usluplu laf et olm görende bişey sanacak amk ne hatunu? senden ala o işi yapan adammı var konyada? :D
-
Etli ekmek yiceksek gelirim.
-
serkan söyler etlekmeği kafayı takma reco :D
(yıkıldık serkana :D:D) -
Saten bende tomasta agustoda askere gitcez o zaman herkez gelecek koskocamn dügün salonu kiralayacaz.manyak olacak tüm tbt gelecek :) -
eyvallah baba yıkılın bana :D
-
havzan mavzan değil olm ali baba falanda iş görür de valla onu bunu siktiret mahalle aralarında ne cevherler var havzanı ziker atar.
-
havzan dediğimiz yer isim yaptı okadar be baba alayının :D ben oturduğumda en az 3 etliekmek yiyorum ya :) iyi yapan biyer olursa bu sayı artabilir :P
-
Etliekmek Mevlana Mevzusunu Artık Bizim Askere Saklayın A.k Dedikya Dügün Salonu Kiralayacaz Etliekmek Börek Mevlana Çörek Hersy Olur Mına koyım Ardından Bide Kafaları Demleriz Rakı Falan Ben birayı Sevmiyorum -
Beyler ilk Konya buluşması benim başımın altından çıktı bi kere. O zamanlar siz kısa donla top oynuyordunuz.
Tuğrul amcanızın evinde Tuğrul, kardeşi ve ben toplanmıştık. Yemiş, içmiş, Tuğrul'un bilgisayarı tamir etmiş v eğlenmiştik. Tuğrulun veledi sevmiştik falan.
Siz hatırlamazsınız o zamanları. Far Far Away zamanlardı onlar :D
Toplam Hit: 3175 Toplam Mesaj: 39