folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Gelibolu Şehitliğinden Bir Kaç Resim

Gelibolu Şehitliğinden Bir Kaç Resim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

( Rahmetli ) Seyit Onbaşı ile ilgili bir konudan yola çıkaraktan bu konuyu açtım.

Askerliği Geliboluda yaptım, Mrk.K.lığı olmasından ötürü sürekli olarak Şehitlikler ile ilgiliydim, Subaylarımın hepsi mihmandarlık belgesi sahibiydi ve sağolsunlar sürekli olarak şehitlikler hakkında konuşurduk.

Söz konusu konuda bazı ezberci ergen kardeşlerimiz, milli - manevi değerlerden yoksun tatlı su balıkları; yok efsane, yok yalan, yok maket muhabbetlerine girerek orda toprakları kanları ile sulayan şehitlerimizin kemiklerini sızlatmışlardır.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz, bilgisiz yaptığınız her yorum-fikir osuruktan teyyare olmaktan öteye gitmez.

O savaş ortamında rahmetli seyit onbaşının olayı gibi bir çok mucizevi olay gerçekleşmiştir. Mesela 57. Alay, bu alayın tamamı şehit olmuştur.

Bazı yobazların çanakkale efsanesini örümcek düşüncelerine alet etmek için insanları tiksindirici açıklamaları o savaşın efsanevi ruhununu asla yaralayamaz. Yok yeşil sarıklılar savaştı, yok bulut indi mehmetçiklerimizi aldı uçurdu v.b.

Mucize olan bu safsatalar değil, asıl mucize Almanların bizim mayınlarımızı kullanılmaz patlamaz diye depoya kaldırmaları, kendi mayınlarını vermeleri, ve sağlam mayınlarının patlamaması bizim mayınlarımızın patlaması, 2 mermi çekirdeğinin havada çarpışma ihtimalinin 600 milyon 1 ihtimal olması, M2'ye 6.000 mermi çekirdeğinin düşmesi v.b.

Bu ülkede yok edilmek istenen bir kaç değer vardır, milli-manevi duygular bunlardan en önemlileri. Bu ülkeyi ayakta tutan değerler yok edilmeden bu devlete kimse bir bok yapamaz. Sizler bu şekilde davrandıkça emperyalist devletlerin ekmeğine yağ sürmektesiniz.

Havada Çarpışan Mermi Çekirdekleri ( Normalde bu ihtimal 600 Milyonda 1'dir )

M2'ye Düşen 6.000 Mermi Çekirdeği

Uçan Türkler Kavramının Çıkış Noktası - Arı Burnu ( Anzaklara Karşı Cephane Bitince Şehit Metmetçikleri Bu Tepen Düşman Üstüne Atılmıştır )

Tamamını Şehit Veren 57. Alay Şehitliği

Seyit Onbaşı ( Görevli Olduğu Tabyadaki Tüm Arkadaşları Savaş Gemilerinin Attığı Bomba Yüzünden Şehit Olmuş, Ve O Anki Ruh Hali İle 275 Kg'luk Top Mermisini Kaldırmıştır. Atatürk Bu Başarısından Ötürü Rahmetliyi Yanına Çağırmış ve Top Mermisini Kaldırmasını İstemiş Fakat Seyit Onbaşı Kaldıramamıştır. Ve Bu Tahtan Maket İle Temsili Resim Çekilmiştir. İnsan Vücudunun Neler Yapabileceğini Bilimsel Açıdan Gidin Araştırın İmkansız Diye Hemen Bok Atmayın, Bir Karınca Bile Ağırlığının Bilmem Kaç Katını Taşırken... )

O Anki Anlaşma İle Sıhhiye Bölgelerinin Bombalanması Karşılıklı Mutabakat İle Yasak Olmasına Rağmen, Sargıyeri Denen Bölge Kahbeler Tarafından Bombalanmış 10 Binlerce Mehmetçik Orda Şehit Olmuştur ve Bu Ağaç İnanışa Göre Bu Acıdan Ötürü Dönerek Büyümüştür.

Diğer Bir Kaç Resim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

fake dir hoca onların hepsi aslında öyle bir svaş olmamış sen yanlış biliyorsun :)

yüz binlerce kişi ölmemiş hoca sadece film sahnesiymiş

Atasının maymun olduğunu savunandan daha ne beklersinki :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

harika paylaşım :))

seyit onbaşının heykelini kaldırdılar top mermisini yanlış tuttugundan dolayı, yenisini koymuşlardı.

kaynağı burda :)

edit : geçmişini bilmeyen geleceğini de bilemez...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Helal hoca süper paylaşım, Seyit Onbaşı hakkında ileri geri konuşup tarihin anasını sikenlere selam olsun

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Resimleri ben çektim, bendemi fakeyim :)

Asıl mesele maneviyattan uzaklaşan, Atatürkün bu ülkeyi emanet ettiği sözde Türk Gençliği, Atatürkçü geçinip yasa dışı sol örgütlerin kıçını yalayan gençlik, Sırf ideojik görüşlerine ters olduğu için bazı gerçekleri reddeden gençlik, maneviyatı çağ dışı kabul edip uzaklaşan gençlik, avrupanın - amerikanın yarattığı hayali kahramanların afişlerini odasına asan, ulubatlı hasan'ı tanımayan gençlik, rock grublarının afişlerine tapan, atatürkün afişini odasına asmayan gençlik,

İşte böyle şerefsiz, bu milletten uzak, maneviyatsız, ruhsuz, içi boş gençlik, yazıklar olsun lan size... Siktirin gidin kızıl orduya, MI5'e, mossada, Lenine Maoya hayran olun, tabi sizler çağdaş gençliksiniz, devrimcisiniz...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

fatX bunu yazdı:
    -----------------------------

Helal hoca süper paylaşım, Seyit Onbaşı hakkında ileri geri konuşup tarihin anasını sikenlere selam olsun

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

süper bir konu acmıssın hacı tebrikler tekrar ejdadımla gurur duydum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Orada o ani yasamak gormek lazim ya bi gelibolu gezisi yapalim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

fake dir hoca onların hepsi aslında öyle bir svaş olmamış sen yanlış biliyorsun :)

açık söylüyorum müslümanlardan başka "atamız maymun" diyen görmedim duymadım. aha işte böyle durduk yere çıkıp çıkıp maymun diyo bazı mallar. 

yok bir de şu kitabı oku bu ilmihali oku demiyolar mı ayar oluyorum. niye? sormazlar mı sen nietzsche reisin hangi kitabını okudun, hangi biyoloji kitabını ezberledin? hangi makaleyi inceledin?

neyse amk dj alpere selam abye girmeye devam. kaçyüz kere abye girdik alper sayesinde hatırlamıyorum.

tarihimizin ve vvatanımızın değerini bilelim. 3-5 orospu çocuğuna kaptırmayalım. satılan vatan geri gelmez. uyanalım.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

açık söylüyorum müslümanlardan başka "atamız maymun" diyen görmedim duymadım. aha işte böyle durduk yere çıkıp çıkıp maymun diyo bazı mallar. 

yok bir de şu kitabı oku bu ilmihali oku demiyolar mı ayar oluyorum. niye? sormazlar mı sen nietzsche reisin hangi kitabını okudun, hangi biyoloji kitabını ezberledin? hangi makaleyi inceledin?

neyse amk dj alpere selam abye girmeye devam. kaçyüz kere abye girdik alper sayesinde hatırlamıyorum.

tarihimizin ve vvatanımızın değerini bilelim. 3-5 orospu çocuğuna kaptırmayalım. satılan vatan geri gelmez. uyanalım.

niyeki?

maymundan geldiğine inanan adama sence bu sözüm normal değilmi?

Hoca destek@ e parmaklarınız daha çok çalışsın :) işiniz gücünüz o zaten hemen bir mualefet duyunca AB ye ladar banlansın diye çıldırıyorsunuz :)

Herkes fikrini söylemekte özgürdür hoca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bak hâlâ maymun diyor. banın da sikimde değil bilgin olsun. 

neyse thomas huxley'in sözüyle bitireyim.

"bilimsel gerçekleri baltalamak için diller döken bir adamın soyundan gelmektense, alçakgönüllü ve haddini bilen bir maymunun soyundan gelmeyi tercih ederim"

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 3057 Toplam Mesaj: 16