Gelicek 10 Yıl Yatırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

altın da olsa garanti bankası üzerinden düşünüyorum , varmı önrtrvrğiniz banka ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

gelicek değil "gelecek" şu türkçe yi sikmeyin artık

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Eskidendi o 10 yıl yatırım yapıp para biriktireyimde birşeyler alırım dönemi dünya düzeni değişti şimdi ilk olarak bankadan krediyi çekip yatırım yapıyorsun sonraki 10 yıl o parayı ödüyorsun. 

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Tayfun senin yerinde olsam bak ak emeklilik sigortasa tarzı bazı bir kaç şirket var sen parayı veriyorsun seni sigortalı yapıyorlar emekli yapıyorlar

hem istediğindede paranı tık diye çekebiliyorsun misal o güne kadar biriktirdiğin para diyelim ki 100  milyar parayı çekmeye çalıştığında ufak bi

kesik atıyorlar yanılmıyorsam sonra hem sen o zamana kadar bireysel sigortalı oluyorsun her durumda sana para ödüyorlar kaza vs masraflarınıda karşılıyorlar

ben derim ki bu işi araştır bi gerçekten süper birşey aklına yatarsa bi on beş yıl daha uzatırsın emekli olursun genç yaşta yada paranı çekersin iş kurarsın o zamana kadarda her türlü sağlık zart zurt işlerini görmüş olursun..

Biraz daha paran olsaydı borsaya girerim falan dersen sana tiyo veririm uzun vadede.

FuCk yOu System..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Boyle bır yatırım ımkanım olsa parayı tercıh ederım ben dırek hesbaımda para bırıktırme. Hadi bırsey olur altında duser dıye tırsardım ben :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

kadirozdemir bunu yazdı:
    -----------------------------

Boyle bır yatırım ımkanım olsa parayı tercıh ederım ben dırek hesbaımda para bırıktırme. Hadi bırsey olur altında duser dıye tırsardım ben :)

-----------------------------

yıllık %10'a yakın enflasyonu ne yapıcaksın ? paran hep düşecek :)) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Ben 19 yaşındayımm 3 yıldır iş bankasında özel emeklilik sigortası yatırımı yapıyorum aylık 75 lira 40 yaşında emekli olucam toplu para ve aylık maşaa bağlanıcam tam olarak böyle bişeylerdi :) şuanda altın veya dolar yatırımı yapma bence

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Çekeceğiniz krediyle satın alacağınız tarlanızın ödemesini aydan aya yapabilirsiniz, 10 yıl içinde belkide imar izni çıkar. Toprak dışında herşey değerini kaybeder.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

peki bu sigorta ve emeklilik benim normal sigortamı engellermi ? çifte emekli olabilirmiyim ayrıca ayda 45 demişsin çok az degilmi o 

sigorta işi daha çok kafama yattı diyebilirim eğer çifte maaş alabileceksem şimdi çok çalışır ama ileride rahat ederim ?

Toplam Hit: 2800 Toplam Mesaj: 22