Gelicek 10 Yıl Yatırım
-
altın da olsa garanti bankası üzerinden düşünüyorum , varmı önrtrvrğiniz banka ?
-
gelicek değil "gelecek" şu türkçe yi sikmeyin artık
-
Eskidendi o 10 yıl yatırım yapıp para biriktireyimde birşeyler alırım dönemi dünya düzeni değişti şimdi ilk olarak bankadan krediyi çekip yatırım yapıyorsun sonraki 10 yıl o parayı ödüyorsun.
-
Tayfun senin yerinde olsam bak ak emeklilik sigortasa tarzı bazı bir kaç şirket var sen parayı veriyorsun seni sigortalı yapıyorlar emekli yapıyorlar
hem istediğindede paranı tık diye çekebiliyorsun misal o güne kadar biriktirdiğin para diyelim ki 100 milyar parayı çekmeye çalıştığında ufak bi
kesik atıyorlar yanılmıyorsam sonra hem sen o zamana kadar bireysel sigortalı oluyorsun her durumda sana para ödüyorlar kaza vs masraflarınıda karşılıyorlar
ben derim ki bu işi araştır bi gerçekten süper birşey aklına yatarsa bi on beş yıl daha uzatırsın emekli olursun genç yaşta yada paranı çekersin iş kurarsın o zamana kadarda her türlü sağlık zart zurt işlerini görmüş olursun..
Biraz daha paran olsaydı borsaya girerim falan dersen sana tiyo veririm uzun vadede.
-
Boyle bır yatırım ımkanım olsa parayı tercıh ederım ben dırek hesbaımda para bırıktırme. Hadi bırsey olur altında duser dıye tırsardım ben :)
-
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------
Boyle bır yatırım ımkanım olsa parayı tercıh ederım ben dırek hesbaımda para bırıktırme. Hadi bırsey olur altında duser dıye tırsardım ben :)
-----------------------------yıllık %10'a yakın enflasyonu ne yapıcaksın ? paran hep düşecek :))
-

-
Ben 19 yaşındayımm 3 yıldır iş bankasında özel emeklilik sigortası yatırımı yapıyorum aylık 75 lira 40 yaşında emekli olucam toplu para ve aylık maşaa bağlanıcam tam olarak böyle bişeylerdi :) şuanda altın veya dolar yatırımı yapma bence
-
Çekeceğiniz krediyle satın alacağınız tarlanızın ödemesini aydan aya yapabilirsiniz, 10 yıl içinde belkide imar izni çıkar. Toprak dışında herşey değerini kaybeder.
-
peki bu sigorta ve emeklilik benim normal sigortamı engellermi ? çifte emekli olabilirmiyim ayrıca ayda 45 demişsin çok az degilmi o
sigorta işi daha çok kafama yattı diyebilirim eğer çifte maaş alabileceksem şimdi çok çalışır ama ileride rahat ederim ?