Gelin Damat Fotoğraf Çekimi (Mekan Önerisi)
-
Merhaba dostlar. Fotoğraf işiyle zaten uğraşıyorum fakat gelin damat özel çekimi hiç yapmadım. Bi arkadaşım için böyle bir çekim yapıcam 2 hafta sonra. Lakin nerde çekeyim bilemedim.
Aklımıza gelen yerler bu iş için kullanılıyor fakat çok kalabalık oluyor. Florya sosyal tesisleri ilk aklımıza gelen yer. Beylükdüzü taraflarında bi kaç yer varmış sanırım. Başka nereler olabilir acaba öneri ve fikirlerinizi almak istedim.
Bakırköy'den araçla ulaşımı fazla vakit kaybettirmeyecek yerler bulmaya çalışıyoruz istanbul avrupa yakasında. Konuda tecrübeli bilgili arkadaşlar dan öneri ve fikirleri bi şey ederlerse.el atarlarsa. -
Kendin soylemişsin zaten..
Evlenen cift kendini floryaya atiyor.
Avrupa Yakasında başka biryer bilmiyorum. aklıma geldikçe editlerim.
-
hocam şaşarmı yaa tabiki florya :) benim arkadaş yapıyor bu işi o da devamlı florya sosyal tesislerde,zaten avrupa yakasında çok bir alternatif mekan yok,hemde bakırköydeymişsin..belki polonezköy veya bahçeköy tarafları olur ama oraya harcayacağın akaryakıt masrafı yapacağın işin getirisinide beraberinde alır götürür.
-
Aile muhafazakar ise
http://www.haberturk.com/yasam/haber/773390-iste-yeni-moda
http://www.100yapim.com/ -
iç mekan çekimleri için koç müzesine falan götür. açık hava çekimi için ise anadolu yakasında kasırlar var netten bak hangisi hoşuna giderse oraya götür. yanlız açık hava çekiminde hava durmuna bir bak süprizlerle karşılaşma olasılığını en aza indir. reflektör falan kullanıcaksan yanına bir kaç adam al.
yada direk damada geline sor aklınızda bir mekan var mı diye. birbirleri için anlam ifade eden bir yer varsa oraya götür. ne bileyim şurda tanışmıştık falan gibi.
bakırköy yakınında yer diyorsan florya tesislerine ulaşımın kolay olur lakin sıkıcı bir yer florya. kalabalık her yerde zaten, onun için yanına fazladan adam al ki çocuklar gelir para ister gülcü ablalar gül vermeye çalışır ilgilencek adam olsun işin aksamasın. flaşın yoksa birinden ödünç al flaş, ilk kez flaş kullancaksan da öncesinden çık portre falan çek flaşla.
yenge kapalıysa falan büyük camilere götürüp orda çekim yapabilirsin, sıkıntısıda fazla olur gene. ne bileyim gülhane olur diyemiyorum kalabalıktan boş bir anını yakalayabilsen gülhane güzel olur aslında ama oda zor.
fenerbahçe parkı olur, dolmabahçe olur. önemli olan
anadolu yakası için imkanın varsa tema vakfı parkı var araştır, köprüye sıfır. eğer kalabalığı umursamayabileceklerse istiklalde dahi çekim yapabilirsin çok güzel kareler çıkar ama işte o gelinlikle koşturmakda iş :)
bir de eğer çekim yapacağınız mekan özelse, gitmeden bir ara sor, bazı parklar vs bu tarz çekimler için ücret isteyebiliyor. ve randevusuz izin vermiyor.
İstanbul'da olsam çekimde de yanında olurdum. Valla aklıma gelenler bu kadar ek birşey olursa sorabilirsin pm ile yada burdan.
-
Bahçeşehir gölete götürebilirsin yanında tren yolu da var ama geçiş nasıldır bilmiyorum kullanmadım. Ordan arkalardan dolanıp bi de hisarüstüne gidebilirsin aşiyan falan güzeldir gelin damat için güneşli bir güne denk gelirsen tam zamanı:) bi de gün ışığının hafif düştüğü vakitlerde 5 gibi falan oralarda olursan iyidir.
Tavsiyem abidik kubidik fotoğraflar çekme çekerken beğenirler ama sonradan söverler sana:D

-
Malta köşkünüde önerebilirim çok nezih bir yer şık yani bir kaç kez görmüştüm çekime gelenleri. Parkta yapılıyo gerçi çekimler.
-
erick bunu yazdı
Bahçeşehir gölete götürebilirsin yanında tren yolu da var ama geçiş nasıldır bilmiyorum kullanmadım. Ordan arkalardan dolanıp bi de hisarüstüne gidebilirsin aşiyan falan güzeldir gelin damat için güneşli bir güne denk gelirsen tam zamanı:) bi de gün ışığının hafif düştüğü vakitlerde 5 gibi falan oralarda olursan iyidir.
Tavsiyem abidik kubidik fotoğraflar çekme çekerken beğenirler ama sonradan söverler sana:D

bu foto gerçekten gerçek mi fotodan anlayan arkadaşlar cvp yazsın altıma sıçtım gülmekten :)))))))
-
leadertay bunu yazdıerick bunu yazdı

bu foto gerçekten gerçek mi fotodan anlayan arkadaşlar cvp yazsın altıma sıçtım gülmekten :)))))))
Bu fotonun sahibi TBT den bir murit oldugunu biliyorum..
Yoksa benmi yanılıyorum..
-
HoLyCat bunu yazdıleadertay bunu yazdıerick bunu yazdı

Bu fotonun sahibi TBT den bir murit oldugunu biliyorum..
Yoksa benmi yanılıyorum..
hadi canım? :D
-
Bakırköy Sahil ?