Gelin Google Adsense De Beraber Olalım Aylık 100 Usd Kazanmak İnan Elimizde...
-
Arkadaşlar google reklamlarında anlaşması olanlar beraber olalım her tahribat üyesi reklam aldıgı siteyi yazsın beraber girdikçe kazanalım örnek olarak yapmış oldugum sayfada www.kalyoncuemlak.net en atta bulunan google arama çubugunda emlak notebook kamera ev bu kelimeleri aratım karşımıza çıkacak google reklamlarına bir kere tıklamak benimle olan bana katılmak isteyenler......
-
google cagımızın en büyük dolandırıcısı :)
-
RapBoy_ Bu konuda neler biliyorsun neden dolandırıcı bilmek isterim gördüğün nedir paylaşırsan sevinirim...
-
walla werdikleri sözleri tutmadıklarını biliorm tbt bile google reklamı almıştı ama adamlar tbt yi bile dolandrdı para mara wermediler yani ona karsı da holi google clickler ı yazdı ztn :))
Sadece tbt deil ve bir sürü siteye sözlerini tutmadıklarını biliorm ama sn istersen yinede bi şansını dene :) -
Deniyecegim bu konuda siteye girip arama yaparsan sevinirim öyle bişeyde reklamlarına karşı bizde bir yol buluruz....
O zaman ras gele...... bize -
hocam graywolf e pm atarsan baya bi bilgi alabilirsin sanirim, bi sitesi vardi eskiden, kolaykazanc.com die ama cok hit almayinca yatti planlari :D
-
musket la siteyi mi takip ediyon :d kolaykazanc halen duruyor ama ben hosta kontorden aylik odeme yapiodum canim istemedii için son ödemei yapmadim yapacak baska bisey dusunuyom
bu arada adsense turkleri hep banliyo dikkat edin :d
su sinavlardan sonra bende site açim diom yabanci dillerden o zmn google turk oldugumuzu bilmez :p ama daha konuyu bulamadim.. -
ayrica kolaykazançta bi reklam bilen yoktu :d
-
ya ii bana laf anlatma apla yaf, adama yardim seysi et, hem ben muridin sitesini bilirim, takip ederim :D
-
zorlamayalım googleın tahribatla arası bozuk küstü bize... clickerden sonra...
-
jezreel Biz eski dostlardanız kingztanbul :) hatırlarsın belkii.... google adsense biraz eğilelim amacım para kazanmak degil sadece google o çeki almak....
Toplam Hit: 4256 Toplam Mesaj: 12