Gelin Hamachi HL Turnuvası Yapak :D
-
Evet muridler ben diyorumki half-life 1 kapışma yapalım bu gün yapak olmazmı crossfire yaparız.Tahribatın en iyi half-life oynayanını belirleyelim çok kalabalık olursa örnek ilk 10 kişi oyuna girer ilk 5 çıkartırız part 2 de ilk 5 çıkartırız sonra 5ler kapışır deli olur yani bu gün yapıcak varmı ? :D
-
hamachide cok lag olur 10 kiside :S
-
5 er 5 er yaparız farketmez gelicek olan muridleri bekliyorum :D
-
okullar açılıyo ya :S biraz geç kaldık bence
ya bu gün yada yarın olur anca
-
bende varım ama hamachiden eskiden yapıyodum arkadaşlarla şimdi oyun bile gözükmüyo eğer sorunum çözülürse bende varım
-
la hamachi ile ne urasıosunuz hlds ile kursanıza bende gelirim
-
ya ben bi türlü beceremedim hamachi den oynamayı bi yardım edin daa
-
bende yapamadım hamachi'den..eğer normal internet server'ı bulursan hemen gelirim.tostumu yedim bekliyorum
-
Sayın genki bize server kurucak ve oyuna dalış yapacaz :D fakat saat kaçta muridler ? saati belirleyin :D 1. olana half-life serial verilicek :D 2.olanada half-life çıkartmaları 3.olana metal madalya :P :D
-
bende warım ama hamachi de hic oynamadım eger acıklamasınız yaparsanız cok sevınırım
-
H2nds0me bunu yazdı:
-----------------------------
Sayın genki bize server kurucak ve oyuna dalış yapacaz :D fakat saat kaçta muridler ? saati belirleyin :D 1. olana half-life serial verilicek :D 2.olanada half-life çıkartmaları 3.olana metal madalya :P :D
-----------------------------verceğin serial orjinal oyunun seriali mi ?
Toplam Hit: 4112 Toplam Mesaj: 38