folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gelin Hayvan Olun !...

Gelin Hayvan Olun !...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İnsanoğlu öldürmeyi kendine meslek seçen tek canlı türüdür.

Okey masasında kavga eder, öldürür.

Yatakta sevişmedi diye öldürür.

Yan baktın, hava attın der, öldürür.

Hırsızlık eder, öldürür.

Tecavüz eder, öldürür.

Sever öldürür, sevmiyor diye öldürür.

Velhasılıkelam insan denilen iki ayaklı mahlûkat eline geçen her fırsatta öldürür.

Sonra da kalkıp, hayvanatın vahşi doğasını anlatan belgeseller çekerler.

Aslanın ceylan avını, kurdun yaşam savaşını, bir ayının kendine saldıran avcıya karşı koymasını zevkle seyreder.

Ama bilmez ki doğadaki gerçek vahşet insanlığın tarihidir.

Çünkü yaşamlarının her noktasında tüketmeye endeksli bir tavır sergileyen insan, yaşama hakkını da tüketmekten hiç çekinmez.

Toplu ölümler konusunda uzman yetiştirebilmek adına Silahlı Kuvvetler bile tesis eder.

Çünkü insan bencildir.

Çıkarları için ölürmeyi meslek olarak yapacak kadar bencildir hem de.

1994 yılı Ruanda katliamını hatırlayın lütfen.

Yüz gün içinde 800.000 insan satırlarla öldürüldü.

Çağdaş ve muasır diye adlandırdığınız Avrupa ülkelerinden biri de bu savaş süresince taraflara tam 500 bin adet satır sattı.

Öldürmekten zevk alan, ölümü şeref sayan ve bu iki kesimin sırtından silah satarak para kazanan sizsiniz.

Siz insanlarsınız.

Eti çatalla yemeyi marifet sayıp, ufacık bebekleri katledebilecek kadar acımasız olan siz insanlar.

Aslında vahşi doğa belgeselleri biz hayvanları değil, ruhu kanla kaplanmış olan insanları göstermelidir.

Habere bakın Allah aşkına…

İsrail'de doktor binbaşının Gazze'deki bir hastanede aralarında Filistinlilerin de bulunduğu çocukları tedavi ettiği, geceleri ise savaş helikopteriyle Filistinlilere saldırdığı belirlendi

Doktor ve binbaşı…

İki zıt mesleği taşımaya çalışan zavallı.

Bir yanda hayat kurtarmak için mücadele edecek, diğer yanda hayatları yok etmek için elinden geleni yapacak.

Ve utanmadan bundan gurur duyacak.

Şu bir gerçek ki; vahşi doğa belgesellerinin gerçek kahramanları olan insanoğlunun, biz hayvanlardan öğrenmesi gereken çok şey var.

Hayvanlığı öğrenmelisiniz.

Ya da sırtınızda taşımaktan onur duyduğunuz kanla süslenmiş urbalarınızla yüce insanlık nutukları atmaktan vazgeçmelisiniz.

Hiçbir hayvan gündüz tedavi edip, gece öldürmez.

Hiçbir hayvan saçma sapan ilkeler uydurup, binlerce hemcinsini asmaz.

Hiçbir hayvan ideolojiler arkasına sığınıp, Sibirya kampları kurmaz.

Hiçbir hayvan toplumu kamplaştırmak adına sinsice planlar peşinde koşmaz.

Hiçbir hayvan çıkarları uğruna katliamlar yapmaz.

Siz beni dinleyin.

Kanla yazılmış insanlık tarihinizi

Soykırımlarla süslenmiş şanlı geçmişinizi

Bir varil petrol uğruna yaptığınız savaşlarınızı

Bir kez daha hatırlayın.

İnsan olduğunuzdan dolayı utanın

Ufalın

Ezilin

Pişman olun…

Çıkar savaşçısı bir cinsin ferdi olmaktansa

Hayvan olabilmeyi tercih edin.

Zor olduğunu biliyorum ama

Başarabileceğinizden ümitli de değilim ama

Yine de;

Gelin biraz da hayvan olun..

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bu ne şimdi. Zaten bizim hayatımızın her bir parçasında hayvanlardan alıntı vardır. onların yaşam tarzından.

ama şunuda unutmayın. bizler bu dünyaya Allah'a kulluk etmek için geldik. Allah'da bizim için tüm hayvan ve bitkileri elimizin altına verdi. Onlar gibi olmak için değil...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek

ajan1111 kardeşim konuya farklı yaklaşmıssın ama birazda yanlış anlamısın senin dediklerin doğru ama dünmya gidişatını izleyince insanın hayvan olası geliyor..

Allah (c.c) hayvanları ve bitkileri tabiki emrimize verdi ama bi çevrene bak öldürülenlere, yaşanalara, yaşatılanlara kısacası herşeye bak kardeşim o zaman böle yaşamaktansa hayvan gibi olsam dersin

neden bir insan başka bir insanı öldürür KABİL neden öldürdü  kıskançlıktan, bencillikten insan hani derlerya düşünen bir hayvandır diye işte bu yüzden hayvanlar şuna inanıyorumki hayvanlar daha iyi hiç olmazsa cennet-cehennem kaygıları gerçi günümüz insanındada yok ya orası ayrı mesele neyse Allah (c.c) ve kur'an yolundan şaşmayın kendinize dikkat edin...

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

tamam hoca bi yönde haklısın. ama bence öyle düşünmek bile (hayvan gibi olmak) yanlış.

nedenine gelince; biz bu dünyada bi imtihandayız. imtihanı kazanmak için uğraşmalıyız. kısa yoldan kestirip atmak olmaz. o yazılanlarda; imtihanı unutanlar, kalpleri körelmiş kişilerdir.

Allah hepimizin sonunu hayır etsin.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    tamam ben oldum şimdi .ne yapcam? 

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:
    -----------------------------
    tamam ben oldum şimdi .ne yapcam? 
    -----------------------------
    Zigana Allah İyiliğini versin Kopardın akşam akşam beni. :)))) Canımsın. :)

Nemi yapacan Avlan ne olduğunu demedin ama avda olabilirsin Vesselam. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yorumlara bakınca yazıdan bi bok anlamadığınız anlaşılıyor ne yazık ki

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Saçma bir yazı...Sen istesende istemesende biz buna zamane ekosistemi diyoruz..Yani olaylar ister istemez cereyan ediyor..Ki zaten Nietsche'ninde dediği gibi insan hayvan be üstüninsan arasındaki ara geçiş noktasıdır..Yani insanlığın hayvandan pek bir farkı yok yer gelince hepimiz içgüdüsel davranabiliyoruz...düşünebilen hayvanlarız..amaç mantıklı düşünebilen üstün insan olabilmek olmalıdır....o zaman Katledilmeyi hak edecek insan topluluğu da olmaz Boş yere katledecek mantıksız insanlarda olmaz..

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

"insan kendi çıkarları için öldürebilcek kadar bencil" lafı gözüme çarptı, hayvanlar içinde aynısı eçerli değilmi?

ayrıca öldürmek insanın bi parçası bence amk, çokta zevkli birşey, zevkler ve renkler tartışılmadığına göre... :)

Hiçbir hayvan gündüz tedavi edip, gece öldürmez.

Hiçbir hayvan saçma sapan ilkeler uydurup, binlerce hemcinsini asmaz.

Hiçbir hayvan ideolojiler arkasına sığınıp, Sibirya kampları kurmaz.

Hiçbir hayvan toplumu kamplaştırmak adına sinsice planlar peşinde koşmaz.

Hiçbir hayvan çıkarları uğruna katliamlar yapmaz.

neden yapmaz? bi bok düşünemiyoda ondan yapmaz amk, eğer düşünebilselerdi onlarda soykırım cart curt bi dolu şey yapardı. yani sonuçta savaşların olması mecburi birşey, bütün ülkeler barış içinde yaşıyamazki amk öldürmek heraman insanın bir parçası olmuştur, taaa kabil zamanından bu yana çok farklı amaçlar için öldürmeler oldu amk nie durdurmaya çalışıyonuzki... ölmesi gerekiyosa insanın ölmeyi bilmesi lazım. ıraktakiler saddamın arkasında dursaydı şimdi bukadar soykırım çekermiydi? filistinde bütün güçler birlik olsa hala bukadar sıkıntı çekerlermi? tr arkasına bakmadan gücünü gösterseydi hala terörle uğraşırmıydık? lafın kısası öldürmekte lazım ölmekte lazım, zaten dünyanın nüfusu almışbaşını gidiyo amk, amerikalı bi bilim adamının dediği gibi "dünya nüfüsünün %60ını katletmek lazım, yoksa dünya yaşanmıyacak bir yer halline dönecek" gibi bişiler demişti, çokta mantıklı bence,

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    ++++++++++ no comment

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

yazıyı sadece muhalefet yapmak için okumuşsunuz herhalde...

güzel yazı; sağol... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 2710 Toplam Mesaj: 16