Gemi Adamı Ve Gemicilik Hk. Sorular
-
anil bunu yazdıDadasAdam bunu yazdıanil bunu yazdı
hocam bence pek gemide çalışmaya yönelme, gezme tozma işleri hayalindeki gibi değil pek cezbedici bir tarafı yok , hiç bulaşma derim.
Biliyorum hocam öyle toz pembe hayaller kurmuyorum çok ta beklentim yok zaten. En fazla başka bir şehrim limanını görürüm o kadar :D
Gemi ortamıı görmek istiyorum ve evden uzaklaşmak istiyorum uzun süre o yüzden gemicilik en yakın seçenek gibi geldi. Ama pis tarafı çok diyorsan eyvallah seni dinlerim.
-
DadasAdam bunu yazdıanil bunu yazdıDadasAdam bunu yazdıanil bunu yazdı
hocam bence pek gemide çalışmaya yönelme, gezme tozma işleri hayalindeki gibi değil pek cezbedici bir tarafı yok , hiç bulaşma derim.
Biliyorum hocam öyle toz pembe hayaller kurmuyorum çok ta beklentim yok zaten. En fazla başka bir şehrim limanını görürüm o kadar :D
Gemi ortamıı görmek istiyorum ve evden uzaklaşmak istiyorum uzun süre o yüzden gemicilik en yakın seçenek gibi geldi. Ama pis tarafı çok diyorsan eyvallah seni dinlerim.
1 düzine mühendis tanıyorum ,vardiye zabiti stajından sonra (ki çoğu stajı yarıda bırakıp döndü) bidaha açılanı si.sinler diyorlar. (bu yuzden ben de kararsızım açılma konusunda)
karar senin ama ben sakın bulaşma derim
piradomim tarafından 28/Kas/14 00:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayatımdan soğudukça düşündüğüm meslek.
imkanlar içinde ruh hastası olacağıma yokluk zorluk içinde kafam rahat olsun bir daha ne bu ülkeyi ne insanlarını göreyim diyorum arada. Bir gün çekip gidecem de işte piradomim bırakmıyor ;)
-
bir kaç resim paylaşabilirim gemi ortamını görmeniz açısından. örnek olarak paylaşabileceğim daha çok resim var fakat bunlar ufaktan merak giderir sanırım, pek özenilecek bir meslek değil tüm o özgürlüğün içinde tam bir mahrumiyet hayatı.
açık denizdeki özgürlük
hindistanda bir liman şehri
kamaranızi ayların geçmek bilmeyeceği yuvanız:)
aden körfezinden geçerken geminin her tarafı tel örgüler ile kapatılır
hafif fırtınalı bir gün
gemide zabit olarak 2.saatim henüz :)
anil tarafından 28/Kas/14 02:22 tarihinde düzenlenmiştir -
-
anil bunu yazdı
bir kaç resim paylaşabilirim gemi ortamını görmeniz açısından. örnek olarak paylaşabileceğim daha çok resim var fakat bunlar ufaktan merak giderir sanırım, pek özenilecek bir meslek değil tüm o özgürlüğün içinde tam bir mahrumiyet hayatı.
açık denizdeki özgürlük
hindistanda bir liman şehri
kamaranızi ayların geçmek bilmeyeceği yuvanız:)
aden körfezinden geçerken geminin her tarafı tel örgüler ile kapatılır
hafif fırtınalı bir gün
gemide zabit olarak 2.saatim henüz :)
Hocam bu teller korsanlara önlem için mi ?
-
seagate189 bunu yazdıanil bunu yazdı
Hocam bu teller korsanlara önlem için mi ?
evet geminin yanı başı her yerine tel çekiliyor