Genç Tariqat Üyeleri İcin Bayan Msnleri ,)))
-
fazla abanmayalim arkadaslar :) korkutmayın ceylanlarimi:P 230 adet bayan msn si arada ßi iki tane dop kaymıs idare edin :) aktifleri de dusundum ;))
http://ccc.1asphost.com/vedattoprak/mail.txt
-
sağol ben bunları abazalık için değil spam için kullanırım : )
-
cSr8
sağolasın çok işime yarar
-
abi ctt uzantılı kişi listesi dosyası yapsaydın hemen eklerdik kişiler menüsünden kişi listesi kayıt yapsaydın keşke
-
myth bunu yazdı:
abi ctt uzantılı kişi listesi dosyası yapsaydın hemen eklerdik kişiler menüsünden kişi listesi kayıt yapsaydın keşke
zaten öyle yapmış uzantıyı txt yapmış sadece ,sen txt olarak indirip uzantısını ctt yap listeyi toptan ekle... -
super bişey sagolasın:)
-
Olm türk hatunlar konusmuyor... Girin estonya sitesine...Ama birazcık estonyaca bilmeniz gerekcek... www.rate.ee/search.php bu raya girin ilk yerdeki naine yi isaretleyin [kız demek] en altta da MSn Olemaas yazan yere tik koyun ...Sonra en altta Otsin E tıklayın...Hatunlar tıkır tıkır gelsin...Hemde msn leri ile birlikte..Cogunda kamera var hepside soyunmayı seviyor..Haberiniz olsun....
-
estyonyaca ney olm :)
-
Valla sağolun,her ikiside epey makbule geçti.
-
yau arkadaslar simdi siz bunlarla arkadaslık kuruyosunuz sonna gelip bana onu sil arkadasım diosunuz olmaz ki ole :) sizin yaptıgınızı dierleri de yapsın,))
-
la csr8 a.q. :) sanki bencillik yapıyoz kızı tek götürmek istiyoz gibi yazmışın a.q. tanıdıq dedik ayıp oldu dedik anlamadın neyse
Toplam Hit: 4313 Toplam Mesaj: 13