Genç Yaşında Doping Kurbanı Oldu En Yakın Arkadaşım
-
Çocukluk arkadaşım kulanmış olduğu doping ve vücud geliştirici ilaçlar yüzünden hakkın rahmetine kavuşdu siz siz olun bilmediğiniz ilaçları kulanmayın özelikle ismi cismi beli olmayan ilaçları 12 yaşından beri arkadaşız kendisi ile ve o yaşından beri spor yapmak da bayram arifesin de çekip gitti bir gün hepimizin gideceği yere
herkese ders olsun vücut geliştereceğim diye ailelerinizi üzmeyin dostlarınızı kardeşlerinizi ağlatmayın :(
http://gundem.milliyet.com.tr/30-yasinda-doping-kurbani-oldu/gundem/detay/1778891/default.htm
https://www.facebook.com/sahin.irencin
-
Allah rahmet eylesin
-
Allah rahmet eylesin hocam.
Bu kadar kas yapmaya, ne olduğu belli olmayan ilaclar kullanmaya değdi mi yani ?
yazik cok yazik.. -
Allah rahmet eylesin
-
hocam buda bi tutku demekki
-
malesef bir noktadan sonra bağımlılık yapıyor bu hobi!. Allah rahmet eylesin.
-
Belliki profesyonel yapıyormuş bu işi böyle çalışan bir insanın ne kullanacagını bılmesi gerekır bılınmeyen ılacları neden kullansın ki neden öldü acaba net bişey yokmu zannetmıyorum kalitesiz onaysız birşey kullanacagınıda o yuzden soruyorum.
-
Bosluk bunu yazdı
Belliki profesyonel yapıyormuş bu işi böyle çalışan bir insanın ne kullanacagını bılmesi gerekır bılınmeyen ılacları neden kullansın ki neden öldü acaba net bişey yokmu zannetmıyorum kalitesiz onaysız birşey kullanacagınıda o yuzden soruyorum.
enson facebook da bunu yazdı ( Yaristik.geldik2ay sonra.hamburgda.nak.dunya.smpiyonasi.var ona.hazirlik dersteyim simdi.bende grsz.hayirli.aksamlar.goruselim.bi.ara kib)
yarışma için
-
Bosluk bunu yazdı
Akşam haberlerde gördüm bende olayı.. Yasaklı merdivenaltı bi ilaç kullanmış ve aşırı dozda..
Allah rahmet eylesin.. Başın sağolsun Hocam..
-
Aylar boyunca tartıştığımız adamlar gelecek şimdi yine sıçtık :))
-
Başınız sağolsun hocam. Haberlerde bu durum için şöyle diyordu. gelecek olan maddi duruma bakıldığında bu ilaçlara verilen para çok cuzi kaldığı için çok rağbet görüyor. Vatandaşın biriside haberlerde bağlı oldukları federasyonda el altından verildiğini söyledi. Valla daha ne denebilir ki bin nasihat yerine bir musibet daha iyi derler ya. Umarim böyle birşey bir daha olmaz.