folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Genclik 50 Centi Tanıyor M.Akifi Tanımıyor

Genclik 50 Centi Tanıyor M.Akifi Tanımıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Geçenlerde haberlerde gördüm,genclere Türk müzisyen,siyasetci vs kişileri gösteriyorlardı.Bide yabancı şarkıcı ve aktörleri gösteriyorlardı.Gösterdikleri cocuklar lise çağında elemanlar.Ya inanamadım bilmesi gerekenlerin yaklaşık %30 unu biliyorlar öbür kişilerin %80 ini ni biliyorlar.Bana da yuh demek kaldı.Özellikle M.Akif Ersoyu tanımayan elemanı görünce.

Türklerden: M.Akif Ersoy,Enver Paşa bir kaç müzisyen ve Kenan Evreni gösterdiler.Yabancılardan da Angelina Jolie,50 cent,Britney Spears falan vardı galiba.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    he duydum :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mehmet Akif Ersoy en sevdiğim yazardır. Hayatını Lisede dönem ödevi olarak yazmam istenmişti. Ben de mükemmel bir yazı ortaya koyup 100 üzerinden 100 almıştım hiç unutmam. Okulun panosuna asılmıştı ama şimdiki gençlik tanımıyor işte :S

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

resim göstererek yapıyolarsa saçmalık, tarihi kişilerin resimleri de az ve bazen yanıltıcıdır.

bana m akif'in enver paşanın resmini gösterecekse karşılığında yabancılardan george washington falan göstermesi lazım ki aynı şey olsun. 

ya da yabancılardan britney spears gösterecekse bizden de gülben ergen, naz elmas, özgü namal gösterecek.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

yemek yaparken izlemiştim twde walla ne analarını bıraktım ne bacılarını onların. ne kadar acı bi durum. milli marsın

yazarını bile tanımıyorlar ya ne hale geldik getirildik.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Büyük Önder Atatürk'ün Cumhuriyet'imizi Emanet Ettiği Gençlik Buysa Vah Halimize !

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

hasiktir demek geldi içimden..

tanıyorlardırda ipneliğine fifti sent demişlerdir bence :)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

sanat icin ugrasan sibel kekilli   ve erkan ogur sorun bakalim . Hangisini taniyolar. Kariya bide odul verdiler . bu isi iyi yapiyosun diye.ERkan hocam da dolassin anadolu topraklarini ki kulturumuz olmesin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    o haberi yapanlar , kanallar yayın saatinin yüzde 0,05 ini o gösterdikleri Türk müzisyen,siyasetci vs kişilere  ayırıyorlarmıki gençlerden tanımalarını bekliyorlar !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Çok Ayıp. Pes Doğrusu Bende Okudum Haberi Gazeteden.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    evet genclik kötüye gidiyor. kültürümüz batılılaşıyor. Bundanbi kaç sene evvel rap denenbişey yoktu. Şimdi çocukların %90 ı rap diye ceza diye ölüyor a.q. (kardesimde dahil) ama orhan hakalmaz kim desen o kim la diyecekler eminim. Bunlara o bilgiyi okulda aşılamak lazım. M akifin şiirini değil önce hayatınıkendisini öğreteceksin ondan sonra şiiri öğreteceksin...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 2329 Toplam Mesaj: 12