Gençlik Otobüsü
-
Arkadaşlar gençlik otobüsüne başvuru yaptım ve ilk elemeyi geçtim. 22 Şubat'ta Küçükçekmece ArenaMega 'da toplantı olacakmış.Esenler otogarından oraya nasıl gidebilirim?Bilgisi olan var mı ? Tekrar konu açmak istemedim bu konuyu gördüğüm için.Başka gidenler varsa onlarda bilgilenmiş olur.
-
mt93 bunu yazdı
Arkadaşlar gençlik otobüsüne başvuru yaptım ve ilk elemeyi geçtim. 22 Şubat'ta Küçükçekmece ArenaMega 'da toplantı olacakmış.Esenler otogarından oraya nasıl gidebilirim?Bilgisi olan var mı ? Tekrar konu açmak istemedim bu konuyu gördüğüm için.Başka gidenler varsa onlarda bilgilenmiş olur.
76O ile Sefaköy'de inip, bi minibüslük falan işin var hocam.
Esenler otogardan İnönü'ye otobüs var mı bilmiyorum ama yoksa eğer dediğim şekil en rahatı.
-
Daniel-Koo bunu yazdımt93 bunu yazdı
76O ile Sefaköy'de inip, bi minibüslük falan işin var hocam.
Esenler otogardan İnönü'ye otobüs var mı bilmiyorum ama yoksa eğer dediğim şekil en rahatı.
çok teşekkürler :)
-
haremlik selamlık uygulaması var, bir de gidip cami falan gezdiriyorlar. giden bir arkadaştan duyduklarım bunlar.
cem-engine tarafından 09/Şub/14 14:02 tarihinde düzenlenmiştir -
cem-engine bunu yazdı
haremlik selamlık uygulaması var, bir de gidip cami falan gezdiriyorlar. giden bir arkadaştan duyduklarım bunlar.
hadi ya ama fotoğraflardan videolardan hiç öyle durmuyor :S misal : http://www.youtube.com/watch?v=TCYQC8XeCoI
-
6000 kişi diyor sanmıyorum bunların hepsini göndersinler hocam yine eleme yaparlar bence hevesini kırmayayım tabi de biraz amelelik gibi geldi bence kafa arkadaşlarınla istanbuldan macaristana git wizzair uçuyor çok ucuz 40-50 liraya bulursun ordan tren otobüs avrupa çok daha rahat olur,ben her sene 2-3 kere yapıyorum.
flassy tarafından 09/Şub/14 21:48 tarihinde düzenlenmiştir