folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Gençturkcell Kampanlarında Birşey Anlamadım ?

Gençturkcell Kampanlarında Birşey Anlamadım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Müritler sevgilim turkcell olduğu için turkcelle geçtim . 11bin sms 11 tl güzel hoş . söyle bana 30dk civarı konuşma lazım başkada birşey değil ? bide su nar meselesi nedir ? yada sizin kullandığını bir paket varmı ?

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Kampanya dedikleri bir kactane olur. Bunlar saticaz diye anasini s... yolar. 999999 tane kamp var. Must temsilcisi bile kampanyalar hakkinda bilgi vermek icin 10 dk musade istiyor. 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Kampanya dedikleri bir kactane olur. Bunlar saticaz diye anasini s... yolar. 999999 tane kamp var. Must temsilcisi bile kampanyalar hakkinda bilgi vermek icin 10 dk musade istiyor. 

Allah razı olsun cevap için tahribatta beni takan yok psikolojisine girmiştim :( hocam sizin kullandığınız bir paket varmı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Ben avea kullaniyorum hocam pro tarifesi 39 tl 600 dk 1000 sms 4gb net. Turkcell den az s...yorlar.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Ben avea kullaniyorum hocam pro tarifesi 39 tl 600 dk 1000 sms 4gb net. Turkcell den az s...yorlar.

Anladım teşekkürler hocam. Benimde avea hat var ama çekim gücü az sms geç gelme sorunu var ondan turkcelle geçtim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

türkiyedeyken her yöne 500 paketini kullanıyordum turkcell in.. tam hatırlamıyorum paket içeriğinde ne var ama şuna bak..

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/kacmaz-ikili-paket?place=similar_campaigns

eğer telefonun akıllı telefon ise ve kız arkadaşınınki de öyle ise sms paketine ne gerek var hocam.. internet paketi yükle, hem internette dolaşırsın hem whatsapp tarzı uygulamalarla mesajlaşırsınız ücretsiz olarak..

şu konuşma ve mesajlaşma paketleri çıktı iyice uyuz olmuştum.. eskiden çağrılarla birbirine selam veren millet şimdi muhabbet kuşu gibi saatlerce konuşuyorlar.. hele toplu taşıma araçlarında mesaj seslerini açık bırakıp ikide bir mesajlaşanlara uyuz oluyordum.. keşke bu tarz şeyler daha pahalı olsa da millet elinin ayarını öğrenebilse.. 

edit bi de şöyle bi şey var..

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/gnctrkcll-ben-yaptim-500-paketi 

unbalanced tarafından 06/Tem/14 18:06 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    b0rd0
    b0rd0's avatar
    Erkek

Genç yıldız tarifesi var. 500 dakka 1000sms her yöne 1000 sms trckcelle 2 gb internet. Sadece 25 tl. 

Ama 25 yaşın altında olman gerek veyahut benim gibi 25 yaş altı referans kimlik no vermen gerek.

Kalbim Kadar Yazabilsem de Ömrüm Kadar Severim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

türkiyedeyken her yöne 500 paketini kullanıyordum turkcell in.. tam hatırlamıyorum paket içeriğinde ne var ama şuna bak..

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/kacmaz-ikili-paket?place=similar_campaigns

eğer telefonun akıllı telefon ise ve kız arkadaşınınki de öyle ise sms paketine ne gerek var hocam.. internet paketi yükle, hem internette dolaşırsın hem whatsapp tarzı uygulamalarla mesajlaşırsınız ücretsiz olarak..

şu konuşma ve mesajlaşma paketleri çıktı iyice uyuz olmuştum.. eskiden çağrılarla birbirine selam veren millet şimdi muhabbet kuşu gibi saatlerce konuşuyorlar.. hele toplu taşıma araçlarında mesaj seslerini açık bırakıp ikide bir mesajlaşanlara uyuz oluyordum.. keşke bu tarz şeyler daha pahalı olsa da millet elinin ayarını öğrenebilse.. 

cevap için çok çok çok teşekkür edelim :) hocam suanlık akıllı telefon ne onda var nede bende 2-3 ay sonra alacak o yüzden sms paketi en uygun turkceldi yoksa aveada her ay 45 tl yakın gidiyor konuşma mesajlaşma felan . şimdi 11 tlye 10bin sms yaptım çok güzel. söyle azcıkta 20 dk felan konuşma olsa yeter bana. nar kampanyası var sanılım öyle . avea vodafone ne güzel direk kampanyayı yazıyor bu turkcell dolandırıyorki dolandırıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Sövecem simdi seyettigim gsm şirketine 20 tl yukledim internet sitelerinden hangi paketi almaya kalksam bu paket sizin kullanim alışkanlığınıza uygun deil dedi para benim param aq istediğim paketi alırım sanane , haftaya turkcellden vodafona gececem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

hocam aşık paketi var seçtiğin bir numara(sevgilin) ile 5 tlye aylık istediğin kadar mesajlaşabiliyosun. 400 dk alıyorum 250 turkcell içi 250 her yöne üstüne 1 gb internet paketi alabiliyosun "400DK" paketine toplam 40 lira falan tutuyo işte tüm bunlar,şu ana kadar en uygun yapabildiğim buydu,yenisi varsa açığım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    erc bunu yazdı

hocam aşık paketi var seçtiğin bir numara(sevgilin) ile 5 tlye aylık istediğin kadar mesajlaşabiliyosun. 400 dk alıyorum 250 turkcell içi 250 her yöne üstüne 1 gb internet paketi alabiliyosun "400DK" paketine toplam 40 lira falan tutuyo işte tüm bunlar,şu ana kadar en uygun yapabildiğim buydu,yenisi varsa açığım

Valla baya fazla imiş hocam bu turkcell. Teşekkür edelim 

Toplam Hit: 1456 Toplam Mesaj: 13