Gene Ne Olmuş Bu Bilgisayara
-
hocam bios sıralaman nedir bi yazarmısın ? / hdd dwd lan card vs gibi.
laptop mu makina
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hocam bios sıralaman nedir bi yazarmısın ? / hdd dwd lan card vs gibi.
laptop mu makina
-----------------------------biosa giremiyorum hocam f2 ye basıyorum basıyorum hareket yok, sora dıt dıt ötmeye baslıyo,
ewet laptop -
adam laptop demiş, millet jumper ayarları diyo hala. :) mesajları okumamak en büyük hatamız.
sorununa gelince, diskini görmüyo. laptobu ters çevir, hdd kapağının vidalarını aç. hdd yi çıkar bi tekrar tak. yine görmezse, geçmiş olsun hdd pert gibi duruyo. en azından uzaktan bukadar yardımcı olabilirim.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------adam laptop demiş, millet jumper ayarları diyo hala. :) mesajları okumamak en büyük hatamız.
sorununa gelince, diskini görmüyo. laptobu ters çevir, hdd kapağının vidalarını aç. hdd yi çıkar bi tekrar tak. yine görmezse, geçmiş olsun hdd pert gibi duruyo. en azından uzaktan bukadar yardımcı olabilirim.
-----------------------------hacı hdd yeniydi nası birden böyle bişe olabilir ki ?
-
düşme- çarpma- ısı- donanımsal- yazılımsal sorunlar olabilir. herşey olabilir anlıcağın. aldığın hddnin firware i hatalıdır, olur. elektrik gider gelir, olur. yazma sırasında düşürürsün(genelde bad sector oluşur ama hdd komplede gidebilir) olur. hdd fazla ısınıyodur, olur. daha sayayımmı :)
Ayrıca NOT : benden sana dost tavsiyesi,
Casper dan evliya, sokma avluya :)
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------düşme- çarpma- ısı- donanımsal- yazılımsal sorunlar olabilir. herşey olabilir anlıcağın. aldığın hddnin firware i hatalıdır, olur. elektrik gider gelir, olur. yazma sırasında düşürürsün(genelde bad sector oluşur ama hdd komplede gidebilir) olur. hdd fazla ısınıyodur, olur. daha sayayımmı :)
Ayrıca NOT : benden sana dost tavsiyesi,
Casper dan evliya, sokma avluya :)
-----------------------------hayırlısı bakalım
-

Kurulum yapmaya calıstığım sırada olan da bu ??
-
hdd yi görmüyo işte. hdd ya yerinden çıktı yada sıkıntı var. garantisi varsa vakit kaybetmede hemen götür bence.
-
usb takılıyken başlatınca da çıkabiliyor.
-
benim kasadaki hd aynısı olmuştu.
hd yanmış sanırım seninde hacı.