Genel Af Çıkacak Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı

Acil suç işlemem lazım.

aga banka soyalım kaçarsak para bizimdir kaçamazsak hiç bizim olmamıştır :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sedat Peker Dayımda Çıkarmıkine :(

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

pkk lı değil onu çıkarmazlar :)

sedat pekerin çok yeğeni var ya :) kimisini ben arkadaşının bilmem nesinin nesiyim birisi ben komşusuyum herkes bir bacağından tutmuş danaya giriyorlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

mantıken çıkması lazım adı üzerinde genel af

ama erdogan ergenekonculardan korktuğu için o tayfayı çıkarmaz sanırım

bu seferde veli küçük tayfası daha çok bilenir...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

hemen soygun yapalım

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Af denilen olay insanları ''hadi bakalım iyisiniz'' diyerek salıvermek değildir. Açık cezaevleri, pranga, gözetim altındaki evler şeklinde çeşitleniyor. Her konuda ahbap sohbeti ile çözüme gidilmiyor arkadaşlar. O kadar basit değil bu işler. Yaptırımları var.

Burada amaç halkı kazanmak. Çünkü Türkiye'de PKK'yı ayakta tutan şey, onu destekleyen halk.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Af denilen olay insanları ''hadi bakalım iyisiniz'' diyerek salıvermek değildir. Açık cezaevleri, pranga, gözetim altındaki evler şeklinde çeşitleniyor. Her konuda ahbap sohbeti ile çözüme gidilmiyor arkadaşlar. O kadar basit değil bu işler. Yaptırımları var.

Burada amaç halkı kazanmak. Çünkü Türkiye'de PKK'yı ayakta tutan şey, onu destekleyen halk.

Bir bakıma evet, fakat bana göre sebep The elections are coming! 

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Şimdiye kadar ki aflardan "siyasi"ler yararlanamadı, bu sefer af olursa onlar da yararlanacak demek istiyor bunlar.

Neler olacak göreceğiz bakalım.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Hırsızlık uğursuzluk patlarsa ne yapacağız peki?En son afta da aynı suç artışı olmuştu,çıkanların bir kısmı bir yıl içinde içeri girdiler,geride canı yanmış,ölmüş bir dolu insan bırakarak.Kısaca diyeceğim,af çıkacaksa tedbirli olmak lazım,adamları saldıkları anda suç patlaması olacak.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

yanlış alarm hükümet çark etti amk :)

tabii yemiyo af sadece pkklılara diye söylemek

kaşla göz arasında kcklıları fln salıverirler...

Toplam Hit: 3196 Toplam Mesaj: 21