Genel Af Çıkacak Mı?
-
HoRbY bunu yazdı
Acil suç işlemem lazım.
aga banka soyalım kaçarsak para bizimdir kaçamazsak hiç bizim olmamıştır :)
-
Sedat Peker Dayımda Çıkarmıkine :(
-
ONEMINUTE bunu yazdı
pkk lı değil onu çıkarmazlar :)
sedat pekerin çok yeğeni var ya :) kimisini ben arkadaşının bilmem nesinin nesiyim birisi ben komşusuyum herkes bir bacağından tutmuş danaya giriyorlar
-
ONEMINUTE bunu yazdı
mantıken çıkması lazım adı üzerinde genel af
ama erdogan ergenekonculardan korktuğu için o tayfayı çıkarmaz sanırım
bu seferde veli küçük tayfası daha çok bilenir... -
hemen soygun yapalım
-
Af denilen olay insanları ''hadi bakalım iyisiniz'' diyerek salıvermek değildir. Açık cezaevleri, pranga, gözetim altındaki evler şeklinde çeşitleniyor. Her konuda ahbap sohbeti ile çözüme gidilmiyor arkadaşlar. O kadar basit değil bu işler. Yaptırımları var.
Burada amaç halkı kazanmak. Çünkü Türkiye'de PKK'yı ayakta tutan şey, onu destekleyen halk. -
NaZi_ bunu yazdı
Af denilen olay insanları ''hadi bakalım iyisiniz'' diyerek salıvermek değildir. Açık cezaevleri, pranga, gözetim altındaki evler şeklinde çeşitleniyor. Her konuda ahbap sohbeti ile çözüme gidilmiyor arkadaşlar. O kadar basit değil bu işler. Yaptırımları var.
Burada amaç halkı kazanmak. Çünkü Türkiye'de PKK'yı ayakta tutan şey, onu destekleyen halk.Bir bakıma evet, fakat bana göre sebep The elections are coming!
-
Şimdiye kadar ki aflardan "siyasi"ler yararlanamadı, bu sefer af olursa onlar da yararlanacak demek istiyor bunlar.
Neler olacak göreceğiz bakalım.
-
Hırsızlık uğursuzluk patlarsa ne yapacağız peki?En son afta da aynı suç artışı olmuştu,çıkanların bir kısmı bir yıl içinde içeri girdiler,geride canı yanmış,ölmüş bir dolu insan bırakarak.Kısaca diyeceğim,af çıkacaksa tedbirli olmak lazım,adamları saldıkları anda suç patlaması olacak.
-
yanlış alarm hükümet çark etti amk :)
tabii yemiyo af sadece pkklılara diye söylemek
kaşla göz arasında kcklıları fln salıverirler...