folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Genel Sağlık Sigortası Hakkında

Genel Sağlık Sigortası Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi gsk diye devletin bizi sömürdüğü sistem var.Sömürdüğü diyorum çünkü her ay 35 lira yatırıyoruz.Hastaneye gidip her seferınde tedavi parası veriyoruz.Aldığımız ilaçlara yüksek miktarda yüzdeler ödeyip görüyoruz ki GSK'nın hiç bir işe yaramadığı dahada para verdiğimiz durumu var ortada.Birde zorunlu yaptılar ödemeyi ödemeyip direkt tedavi olsak daha iyi.Bu nasıl iştir anlamadık sizde böyle değilmi bu konuda sıkıntısı olanlar yok mu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben kayıt olup y.dışına gitmiştim, bu bilgileri nasıl öğreniyoruz. ne para yatırdım ne kontrole gittim. hiç bir bilgim yok. bu bilgileri nereden öğrenebileceğimi söylersen sevinirim :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

:) vala ayak üstü dudukluyolar ben ödemiyorum alayina isyan milyonlarca kişide ödememiş hadi bakalim hayırlısı...

Bide anlam veremedigim bi olayla karşilaştim eczaneye gittmiştim kizin biride geldi sgkliymiş doktor verdigi receteyi mühürlemedigi için sgk uzerinden alamadi adam fiyatlara bakti sgk dan alsa daha pahaliya gelicekmiş dedi şoke oldum :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

borcumu öğrendim 

GSS Borçlanma Prim Borcu 262.72 TL 18.07.2012  

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

çalışmayan adamdan nasıl para istiyorlar anlaşılması güç bir durum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

unbalanced bunu yazdı:
    -----------------------------

borcumu öğrendim 

GSS Borçlanma Prim Borcu 262.72 TL 18.07.2012  

-----------------------------

Onu nasıl öğrendin hacı

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@raul, ayrıntılr burada var, herkes ödemiyor bu primi 

http://www.calismadunyasi.com/genel-saglik-sigortasi-primi-miktarlari-gss-primi

@cagatay, hocam iş bankası hesabımdan giriş yaptım, ödemeler menüsünden diğer ödemeler ve sgk mı ne öyle bir şeye bastım, kimlik nosunu girip sorgulattım.. başka bankalarda da bu şekilde vardır bir yer.  diğer türlü sanırım e-devlet şifresi mi ne lazım. ya da ben bulamadım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

ben bu muhabbet çıktığında askerdeydim 2-3 ay önce falan döndüm askerden şu an işsizim ama yakında işe başlayacam sanırım.siteye baktım GSS Uygulaması kapsamında tescil kaydınız bulunamamıştır. diyor.Ne demek bu :D

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

gelir testi yaptırman gerek hocam. nerede oturuyorsan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfına gideceksn oradan başvuracasın..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben yaptırmadım yaptırmıycamda cezası felan varmı cezası olsada yaptırmıycam bilgi için soruyorum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

var hocam cezası. sanırım 3 çeşit ödeme var. yaptırmayanlar en üst seviyedeki ödemeyi geçiriyorlar.. kaybedecek br şey yok, git kaydını yaptır. fazla bir iş yok zaten

Toplam Hit: 1465 Toplam Mesaj: 18