Genel Sağlık Sigortası Hakkında
-
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi gsk diye devletin bizi sömürdüğü sistem var.Sömürdüğü diyorum çünkü her ay 35 lira yatırıyoruz.Hastaneye gidip her seferınde tedavi parası veriyoruz.Aldığımız ilaçlara yüksek miktarda yüzdeler ödeyip görüyoruz ki GSK'nın hiç bir işe yaramadığı dahada para verdiğimiz durumu var ortada.Birde zorunlu yaptılar ödemeyi ödemeyip direkt tedavi olsak daha iyi.Bu nasıl iştir anlamadık sizde böyle değilmi bu konuda sıkıntısı olanlar yok mu ?
-
ben kayıt olup y.dışına gitmiştim, bu bilgileri nasıl öğreniyoruz. ne para yatırdım ne kontrole gittim. hiç bir bilgim yok. bu bilgileri nereden öğrenebileceğimi söylersen sevinirim :)
-
:) vala ayak üstü dudukluyolar ben ödemiyorum alayina isyan milyonlarca kişide ödememiş hadi bakalim hayırlısı...
Bide anlam veremedigim bi olayla karşilaştim eczaneye gittmiştim kizin biride geldi sgkliymiş doktor verdigi receteyi mühürlemedigi için sgk uzerinden alamadi adam fiyatlara bakti sgk dan alsa daha pahaliya gelicekmiş dedi şoke oldum :)
-
borcumu öğrendim
GSS Borçlanma Prim Borcu 262.72 TL 18.07.2012 -
çalışmayan adamdan nasıl para istiyorlar anlaşılması güç bir durum :)
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------borcumu öğrendim
GSS Borçlanma Prim Borcu 262.72 TL 18.07.2012
-----------------------------Onu nasıl öğrendin hacı
-
@raul, ayrıntılr burada var, herkes ödemiyor bu primi
http://www.calismadunyasi.com/genel-saglik-sigortasi-primi-miktarlari-gss-primi
@cagatay, hocam iş bankası hesabımdan giriş yaptım, ödemeler menüsünden diğer ödemeler ve sgk mı ne öyle bir şeye bastım, kimlik nosunu girip sorgulattım.. başka bankalarda da bu şekilde vardır bir yer. diğer türlü sanırım e-devlet şifresi mi ne lazım. ya da ben bulamadım
-
ben bu muhabbet çıktığında askerdeydim 2-3 ay önce falan döndüm askerden şu an işsizim ama yakında işe başlayacam sanırım.siteye baktım GSS Uygulaması kapsamında tescil kaydınız bulunamamıştır. diyor.Ne demek bu :D
-
gelir testi yaptırman gerek hocam. nerede oturuyorsan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfına gideceksn oradan başvuracasın..
-
ben yaptırmadım yaptırmıycamda cezası felan varmı cezası olsada yaptırmıycam bilgi için soruyorum
-
var hocam cezası. sanırım 3 çeşit ödeme var. yaptırmayanlar en üst seviyedeki ödemeyi geçiriyorlar.. kaybedecek br şey yok, git kaydını yaptır. fazla bir iş yok zaten