Genel Sağlık Sigortası Kapsamı Değişti Mi . Göz Ve Diş Muayeneleri Hariç Mi Tutuluyor ?
-
merhabalar sgk ve gss kapsamında 1 ocaktan itibaren göz ve diş tedavi ve muayenelerimnin hariç tutulacağını söylemişti eczacı bir arkadaşım.
Bir kaç gün sonra bir operasyon için randevum var ve ona göre gitmek istiyorum . Tamamlayıcı sağlık sigortası mı yaptırmak gerekiyor ?
Detaylı net bir bilgi alamadım hastanede çalışan bir arkadaş varsa bilgi verirse çok sevinirim.Birde özel sağlık sigortası yaptırsak göz ve gözlük masraflarını karşılıyor mu bu özel sağlık sigortaları ?
-
Evet hocam sigorta kapsami disina cikti.
+
Telefon ile randevu almayin hastanenin web sitedinden kendiniz alin
Oradanda geciriyorlar .
-
THT2005 bunu yazdı
+
Oradanda geciriyorlar .
şimdi benim bir operasyonum vardı hocam onceden almıstık yazdan 6 ay once smdıye geldı 2 gun sonra bu operasyon nasıl gerceklesecek . ödeme yapacakmıyız ?
-
bu gss ye tamamen karşı olmakla birlikte (eğer çalışmayan adamlardan alınmasaydı iyi olabilirdi) bu haberi biraz araştırdım. zaytun haberi olarak çıkmış ve yayılmış. cumhuriyet, hürriyet gibi gibi köklü gazetelerin bunu haber yapması da ayrı bir tutarsızlık insan bir sorar soruşturur..
zaytung un haberi burda http://www.zaytung.com/halkinsesi.asp?vcid=172 6 kasım da yayınlanmış ve bundan daha eski bu haberi görmedim..
bu da bugünün haberi
http://www.haberler.com/tedavi-ve-muayene-islemlerinin-sgk-dan-5571813-haberi/
unbalanced tarafından 21/Oca/14 22:31 tarihinde düzenlenmiştir -
oha nasıl lan bugun dolgu için randevu aldım para mı isticekler benden şimdi?
-
şimdi ben devletin diş hastanesine gittiiğimde beleşe çekmeyeceklermi dişimi ?
-
THT2005 bunu yazdı
+
Oradanda geciriyorlar .
hastane web siteleri özeller hariç MHRS kullanmak zorundalar sadece engelli ve özel klinikler hariç. bunun dışında tc kimlik numaranız ile mhrs ye üye olup webden alın. arayıp alırsanız para.
lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım
bu arada o çeşit bir söylenti var evet. ama ben daha ankaradaki genel sekretelerle görüştüm o şekilde bişey olmadığını belirtti. işin ilginç yanı bunun hakkında bize resmi falanda gelmedi.
ayrıca yurt dışı protokol imzalanan bir hastane SGK ya diş hastanesini taşımak için 200 000 tl civarında para harcadı sgk ya 3 aylık faturalarını bile kestik. bu kurumun patronu sağlık bakanını birebir tanıyan birisi kendisi kar edemeyeceği işe girmez.
sgk nın yada sağlık bakanlığının sitesinde yazmıyorsa inanmayın arkadaşlar. asparagas haberler bunlar
Sharp tarafından 21/Oca/14 22:57 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdı
hocam okuduğum kadarıyla söylenti.. belki hükümetin tipik bir taktiği de olabilir. önce söylenti diye ortaya atarlar, ortama göre de davranıyorlar daha önce çok yaptılar böyle.. nazba göre şerbet yani. ama şuan seçim yaklaşıyor bu adamlar aptal değil öyle bi şey yapsınlar, zaten yolsuzluk olayıyla karizmaları iyice cizildi, cemaati de karşılarına aldılar.. adamlar gss borçlarını silecekler onun hazırlığındalar kalkıp da böyle bi şeyi yapmaya CESARET edeceklerini düşünmüyorum
-
Yanılmıyorsam şimdilik vazgeçtiler bu olaydan.Adamlar gözü ve dişi aksesuar olarak düşünüor sanırım
-
optik ssektöründeyim yok öyle bir dava optikçilerin ve dişçilerin uydurduğu bişey işimize geliyo açıkçası.
adama kalkıcak diyoz adam da hükümete küfür ediyo :D
-
zalimadam bunu yazdı
sökül paraları