folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Genel Sağlık Sigortası Kapsamı Değişti Mi . Göz Ve Diş Muayeneleri Hariç Mi Tutuluyor ?

Genel Sağlık Sigortası Kapsamı Değişti Mi . Göz Ve Diş Muayeneleri Hariç Mi Tutuluyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

merhabalar sgk ve gss kapsamında 1 ocaktan itibaren göz ve diş tedavi ve muayenelerimnin hariç tutulacağını söylemişti eczacı bir arkadaşım.

Bir kaç gün sonra bir operasyon için randevum var ve ona göre gitmek istiyorum .  Tamamlayıcı sağlık sigortası mı yaptırmak gerekiyor  ? 

Detaylı net bir bilgi alamadım hastanede çalışan bir arkadaş varsa bilgi verirse çok sevinirim.  

Birde özel sağlık sigortası yaptırsak  göz ve gözlük masraflarını karşılıyor mu bu özel sağlık sigortaları ?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Evet hocam sigorta kapsami disina cikti.

+

Telefon ile randevu almayin hastanenin web sitedinden kendiniz alin 

Oradanda geciriyorlar .

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

+

Oradanda geciriyorlar .

şimdi benim bir operasyonum vardı hocam onceden almıstık yazdan 6 ay once smdıye geldı 2 gun sonra bu operasyon nasıl gerceklesecek . ödeme yapacakmıyız ? 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu gss ye tamamen karşı olmakla birlikte (eğer çalışmayan adamlardan alınmasaydı iyi olabilirdi) bu haberi biraz araştırdım. zaytun haberi olarak çıkmış ve yayılmış. cumhuriyet, hürriyet gibi gibi  köklü gazetelerin bunu haber yapması da ayrı bir tutarsızlık insan bir sorar soruşturur.. 

zaytung un haberi burda http://www.zaytung.com/halkinsesi.asp?vcid=172 6 kasım da yayınlanmış ve bundan daha eski bu haberi görmedim..

bu da bugünün haberi

http://www.haberler.com/tedavi-ve-muayene-islemlerinin-sgk-dan-5571813-haberi/ 

unbalanced tarafından 21/Oca/14 22:31 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

oha nasıl lan bugun dolgu için randevu aldım para mı isticekler benden şimdi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

şimdi ben devletin diş hastanesine gittiiğimde beleşe çekmeyeceklermi dişimi ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

+

Oradanda geciriyorlar .

hastane web siteleri özeller hariç MHRS kullanmak zorundalar sadece engelli ve özel klinikler hariç. bunun dışında tc kimlik numaranız ile mhrs ye üye olup webden alın. arayıp alırsanız para. 

lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım

bu arada o çeşit bir söylenti var evet. ama ben daha ankaradaki genel sekretelerle görüştüm o şekilde bişey olmadığını belirtti. işin ilginç yanı bunun hakkında bize resmi falanda gelmedi. 

ayrıca yurt dışı protokol imzalanan bir hastane SGK ya diş hastanesini taşımak için 200 000 tl civarında para harcadı sgk ya 3 aylık faturalarını bile kestik. bu kurumun patronu sağlık bakanını birebir tanıyan birisi kendisi kar edemeyeceği işe girmez. 

sgk nın yada sağlık bakanlığının sitesinde yazmıyorsa inanmayın arkadaşlar. asparagas haberler bunlar

Sharp tarafından 21/Oca/14 22:57 tarihinde düzenlenmiştir

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

hocam okuduğum kadarıyla söylenti.. belki  hükümetin tipik bir taktiği de olabilir. önce söylenti diye ortaya atarlar, ortama göre de davranıyorlar daha önce çok yaptılar böyle.. nazba göre şerbet yani. ama şuan seçim yaklaşıyor bu adamlar aptal değil öyle bi şey yapsınlar, zaten yolsuzluk olayıyla karizmaları iyice cizildi, cemaati de karşılarına aldılar.. adamlar gss borçlarını silecekler onun hazırlığındalar kalkıp da böyle bi şeyi yapmaya CESARET edeceklerini düşünmüyorum

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

Yanılmıyorsam şimdilik vazgeçtiler bu olaydan.Adamlar gözü ve dişi aksesuar olarak düşünüor sanırım

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

optik ssektöründeyim yok öyle bir dava optikçilerin ve dişçilerin uydurduğu bişey işimize geliyo açıkçası. 

adama kalkıcak diyoz adam da hükümete küfür ediyo :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

sökül paraları

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2940 Toplam Mesaj: 14