folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Genelkurmay Açıklaması; "Kandil Dağı Vuruldu"



Genelkurmay Açıklaması; "Kandil Dağı Vuruldu"

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    Kendinizi istihbarat daire baskanı sanıyorsunuz heralde. Operasyon sonrası veya operasyona dahil butun bilgileri size duyuracak halleri yok. birkac goruntu verip basarılı gectigini gosteriyorlar. Burada amac pkk ya insan kaybı yasatmak degil. buyuk olasılıkla vurulan binalar muhimmat depoları ve cephaneliklerdir. Dagları bombalıyarak canlı hedef imha etmek imkansız gibi birsey. acık hedef ne bulursan vurursun aksi halinde zaiyat verdirmek ve imha etmek icin piyade kullanmaya mecbursun. Operasyonda %100 isabet saglandıgı kesindir. Lazer isaretleme podlu F-4ler ve lazer gudumlu fuzeler (gbu-12 paveway2 buyuk ihtimalle) kullanılmıstır. lazer gudumu ile fuzeye havada horon teptirip sonra hedefe gonderebilirsiniz.

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    yahu amerikanin haberi oldugu bir saldirida terorist oldurulebilir mi? Zati adamlar kendileri besliyorlar, silah veriyorlar. tamamen goz boyama ama askerin degil hukemetin goz boyamasi!

    GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
Toplam Hit: 4089 Toplam Mesaj: 13