folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Genelkurmay Başkanlığı Askerlikle İlgili Herkes İçin Aynı Süreyi Düşünüyor.

Genelkurmay Başkanlığı Askerlikle İlgili Herkes İçin Aynı Süreyi Düşünüyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek

Genelkurmay Başkanlığı askerlikle ilgili herkes için aynı süreyi düşünüyor. Ama bunu yapmak için biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söylediler. Bu konuda sizlere detay veremem. Ama bundan sonra lise mezunları 18 ay askerlik yapacak, üniversite mezunları 6 ay askerlik yapacak diye bir bir şey olmayacak. Herkes için aynı süre olması düşünülüyor.”

arkadaslar ben hürriyet gazetesinin yalancısıyım.

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    Ben bu konuda kararsızım bir yanda eşitlik, bir yanda vasıflı adamların 2 ylının boşa geçirilmesi.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hurriyet gazetesinde bu yok baskaninin sacmalamsi olarak yayinlanmis aslinda genel kurmayliktan cikan bi ses degil yok baskani ne soyliyecegini sasirdi artik!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

hepsi uzun olursa çok saçma bişey çıkar ortaya ben gidicem 26 yaşında askere liseden mezun olan gelecek 19 yaşında ee ?? ikimiz de 1.5 yıl yapsak ben olcam 28 adam olcak daha 21    -iş mi bulim? evlenim mi? köprüden mi atlim? gibi sorular dolaşırda durur kafada ülke de iddia ediyorum düzen kalmaz düzen şahsen ben kazanır kazanır vur patlasın çal oynasın yaşar giderim düzensiz 40 yaşında da evlenirim bi dulla çılgın bakireyle bi baltaya sap olamadan da geberip giderim

noldu şimdi deydimi benm hayatı yemeye :DD

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkhanson
    arkhanson's avatar
    Erkek

şimdi ben 6 sene tıp okusam 24ünde bitiririm fakülteyi (minimum 6 sene :)

4 sene uzmanlığı kazandım diyelim, bi uzman olsak etti mi sana 28..

sonra askerlik 1,5 sene 29,5 30 eder..  bunun doğu hizmeti var daha..

ohoo ölme eşşeğim ölme..

biz hammal olmayalım da okuyalım bari dedik meğer hammalın âlâsı olmuşuz da haberimiz yokmuş..

artık ölünce dönerim doğduğum topraklara (belki o da..)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Evet Çok İyi Olur ;) hehe Umarım Yaparlar .. böyle bir uygulamayı . yok kısa dönemmiş yok cartmış curtmuş ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sacmalık ötesi bir uygulama olur,

Lise mezunu yada ortaokul mezunu birisiyle 6 sene okumuş bi doktoru 4 sene okumuş bi mühendisi aynı kefeye koymak kadar mantıksız bir uygulama zaten olmaz...

Hatta ve hatta ben askerliğe karşı olmasamda asteğmen ayağına bunların 12 ay askerlik yapmasınada karşıyım...

Çünkü bu gün bir bilgisayar mühendisini teknolojinin içinden alıp 12 ay boyunca yatırırsan askerde, ona vereceğin zararı başka hiç bir türlü veremezsin...

Aynı şekilde tam okuldan mezun olmuş profesyonelleşme sırasında en önemli şeyin pratik olduğu bir dönemde doktoru alıp 6 ay yatırırsan o adama ihanet etmiş olursun...

Gerci bu haberin hikaye olduğunu düşünüyorum...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

18 aya mı cıkıyor yine 15 ay iyiydi be :)

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Sacmalık ötesi bir uygulama olur,

Lise mezunu yada ortaokul mezunu birisiyle 6 sene okumuş bi doktoru 4 sene okumuş bi mühendisi aynı kefeye koymak kadar mantıksız bir uygulama zaten olmaz...

Hatta ve hatta ben askerliğe karşı olmasamda asteğmen ayağına bunların 12 ay askerlik yapmasınada karşıyım...

Çünkü bu gün bir bilgisayar mühendisini teknolojinin içinden alıp 12 ay boyunca yatırırsan askerde, ona vereceğin zararı başka hiç bir türlü veremezsin...

Aynı şekilde tam okuldan mezun olmuş profesyonelleşme sırasında en önemli şeyin pratik olduğu bir dönemde doktoru alıp 6 ay yatırırsan o adama ihanet etmiş olursun...

Gerci bu haberin hikaye olduğunu düşünüyorum...

-----------------------------

Haklisin hocam zaten bu genelkurmayin degil her moka laf yetistiren YOK baskaninin sacmalari fasa fisodur bunlar..! 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    nie okuyom ozaman ben :S

///______________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

Bu görüşmeler BüyükAnıt emekli olana kadar sürer 
    AKP'li bir memur atanır 2 yıllıklar 10 aya düşer diğerleride aynı tip devam
    reneye katılıyorum saçmalık ötesi bir uygulama olur..

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
Toplam Hit: 4009 Toplam Mesaj: 22