General Mobile 4G
-
Merhabalar.
700 lira civarı nakitim var sizce bu telefon alınır mı ? Bu fiyat aralığında en iyisi bu diye düşünüyorum sizin önerileriniz var mı ?
-
Türkcell mağazasında denedim ne bileyim beğenmedim tamam bir iPhone bekleniyorum ama bence git bir bak elinde nasıl hissediyorsun.
-
valla hocam öyle çok oyun oynayan aşırı kullanan biri değilim, aldım kullanıyorum gayet rahat şuana kadar herhangi bir sıkıntısını yaşamadım.
-
bugün en yeni sürüm android güncellemesi geldi :D
-
kardeşim samsung kullanan birisi olarak elime aldım ve kullanamadım menüsü hiç bir akıllı telefona benzemiyor hiç bir şeyi bulamadım
-
sLeymN bunu yazdı
bugün en yeni sürüm android güncellemesi geldi :D
hmm.. canım çekti bak :))
-
hocam general mobile discovery kullanıyorum hani diğer telefonlarla karşılaştırırken bu telefonları fiyat performans olarak değerlendirmen daha doğru oluyo ben telefonumdan son derece memnunum az para vermenin rahatlığıyla da biraz hor kullanıyorum.. o telefon için bişey diyemesemde general mobile için benim yorumlamam bu kadar :)
-
gkhnhalil48 bunu yazdı
kardeşim samsung kullanan birisi olarak elime aldım ve kullanamadım menüsü hiç bir akıllı telefona benzemiyor hiç bir şeyi bulamadım
Saf android işte ikonlar farklı sadece.
Şu anda alınır. Android 6 güncellemelisinide aldı. 8'e kadar yolu var
-
laAlınır mi sorusuna evet lakin yazılımsal basit sorunlari mevcut dosya yoneticisi olarak asusunkini kurdun mu tamam
-
Anneme hediye olarak almıştık şu anda görüşmeler esnasında ses sıkıntısı yaşıyor. Annemin sesi karşıya gitmiyormuş. Teyzemle konuşurken 10-15 kere kapatıp tekrar aramışlar.
-
gsm sıkıntısı var bazen ahizeden ses gitmiyor veya gelmiyor. gm nin söylediği ayarlardan önerilen 4g oldugu halde telefonu 3g ye almanız.
bunun dışında fiyatına göre çok iyi bir telefon bir kere çift sim desteği var ( yada sd kart ) saf android arayüzü oldugu için hiç mi hiç kasmıyor
tüm güncellemeleri soluksuz alacak.
o fiyata daha iyisi yok.
ha biraz daha üstüne koyup xiaomi mi 4 alınır hepsiburada dan o ayrı.